7 retete pentru accelerarea cresterii parului

Multi dintre noi dorim sa avem parul frumos, cu crestere rapida. Pentru a face acest lucru, este important sa aveti grija de dieta dvs. si sa aveti un stil de viata sanatos. Numai ca, daca nu este suficient, iata cateva remedii naturale. Va vor ajuta sa aveti par sanatos si sa accelerati cresterea sa .

1- Ceai verde:

Infuzia de ceai verde are mai multe proprietati benefice pentru organism, precum intarirea parului. Consumul regulat de ceai verde confera vigoare si frumusete parului si activeaza cresterea acestuia.

2- Rozmarin si ulei de masline:

Combinatia de ulei de masline si rozmarin stimuleaza eficient cresterea parului. Pentru a va bucura de beneficiile lor, incalziti o jumatate de cana de ulei cu 2 linguri de frunze de rozmarin timp de 2 minute la cuptorul cu microunde. Acoperiti acest amestec si lasati-l sa stea 3 zile. Dupa samponare, maseaza-ti parul cu acest ulei. Puteti utiliza apoi balsamul.

3- Fructe si uleiuri uscate:

O dieta bogata in vitaminele B si E este esentiala pentru a favoriza cresterea parului. Aceste vitamine se gasesc in fructele si legumele uscate, in uleiurile vegetale precum uleiul de masline, floarea-soarelui sau de porumb si in avocado. Nu ezitati sa consumati aceste alimente suficient de des pentru a beneficia de proprietatile lor.

4- Miere si aloe vera:

Se amesteca pulpa mai multor tulpini de aloe vera cu 2 lingurite de miere si se aplica pe scalp. Nu spalati timp de 20 de minute. Aceste 2 produse naturale accelereaza cresterea parului

Citeste si articolul :   Truc mic – efect mare, curatarea plitelor ceramice cu un remediu casnic igenios si incredibil de eficient

5- Urzica:

Amestecand urzica cu samponul obisnuit, dati parului un adevarat impuls. De fapt, urzica este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru a face parul sa creasca mai repede.

6- Apa de gatit a cartofului:

Nu mai aruncati apa de gatit din cartofi. Spalati-va parul cu aceasta apa. Se lasa sa actioneze 20 de minute, se clateste si se samponeaza dupa aceea.

7- O masca cu oua:

Aplicarea galbenusului de ou pe par este foarte benefica. Aplicati o masca de 3 galbenusuri si lasati sa actioneze timp de 15 pana la 20 de minute. Se clateste cu apa calduta si apoi samponeaza parul. Parul tau isi va recapata vigoarea, frumusetea si va fi mai puternic.

Autor