Cristian Tudor Popescu il pune la zid pe presedinte: “A inceput sa se creada Isus Hristos”

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre presedintele Klaus Iohannis. CTP spune ca acesta a reusit sa ajunga in functie si sa castige un nou mandat desi nu a reusit niciodata sa demonstreze ca e capabil sa faca fata unei lupte politice deschise.

“Klaus Iohannis nu este atat de inteligent pe cat ar trebui sa fie un „neamt”, conceptul de neamt cu care a fost votat dl Iohannis. Si aici s-a produs o lunga impostura. Dl Iohannis a fost ca cineva care a sarit din piatra in piatra peste un rau si fiecare piatra pe care a calcat s-a scufundat imediat dupa ce a calcat-o el.

Si a reusit sa treaca. A realizat un parcurs cu un grad de probabilitate foarte mic, extraordinar, reusind sa treaca raul, fara ca el sa aiba vreo calitate in directia asta.

Nici dvs si nici eu nu am uitat prestatiile catastrofale care ne ingalbeneau la fata din 2014, din intalnirile cu Ponta (fostul premier si presedinte PSD Victor Ponta, n.r.). Si dvs si eu stiam ce inseamna sa fie stapanita Romania de Ponta, de Dragnea (fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea, n.r.) si de Sebi Ghita (omul de afaceri si fostul parlamentar PSD Sebastian Ghita, care a fugit din tara in urma implicarii sale in mai multe dosare penale, n.r) cu Ghita la Interne sau la SRI, eventual, si cu presedinte Ponta si prim-ministru Dragnea. Stiam foarte bine ce inseamna asta si atunci l-am votat pe Iohannis, dar eram nauciti de prestatiile acelea lamentabile ale domnului Iohannis in ambele intalniri cu Ponta. Bafta lui ca Ponta i-a pus o piatra sub picioare, calcand in picioare diaspora. Piatra aia pe care a calcat atunci l-a aruncat mai departe, ca o trambulina.

Citeste si articolul :   Suntem intr-un veritabil val doi al pandemiei. E nevoie de rezerve de medicamente

De atunci a tinut-o tot asa. Acel referendum pentru justitie este una dintre cele mai stupide formulari ale unui act pe care le-am vazut. Era inaplicabil, era o aiureala, nici nu s-a putut face ceva cu el, dar beneficiind de gradul de iritare pe care il starnea Dragnea prin simpla lui prezenta si prin tot ceea ce facea, incercand sa scoata Romania din Europa, din nou, dl Iohannis a sarit si din piatra asta, dupa care a trecut mai departe.

Dupa care a avut de infruntat in alegeri pe doamna Dancila. Din nou, nici dvs, nici eu nu puteam sa o votam pe Dancila. Cum sa faci asa ceva? Si atunci dl Iohannis nici macar nu a avut o intalnire cu Dancila, ar fi trebuit sa aiba. Nu ne-a demonstrat niciodata ca e capabil, in toata cariera lui politica, de 7, 8, 10 ani, sa faca fata unei batalii politice deschise, de ring, cu cineva. Niciodata. Si e presedinte de 7 ani.

Citeste si articolul :   Iohannis trebuie sa promulge legea de urgenta: "Presedintele nu-i mai poate pacali pe romani"

Si acum dl Iohannis a inceput sa dea cu piciorul la pietre, pentru ca tot sarind asa, din piatra in piatra, pe apa, a inceput sa se creada Isus Hristos. Si Isus Hristos nu avea nevoie de pietre. Iohannis, de cinci luni incoace, crede ca poate sa mearga pe apa asemenea lui Isus Hristos. Din momentul in care i-a spus lui Citu: „da-l afara pe ala de la Justitie, pe Stelian Ion”, dl Iohannis merge pe apa. Dar nu e ceva nou, asa a fost dintotdeauna.

Domnului Iohannis, in mod evident, ca de altfel oricarui politician pe care il vedeti pe ecranele patriei de 30 de ani incoace, i se falfaie de popor, putin ii pasa ca mor 500 de oameni pe zi acum. N-au treaba. I-ati auzit sa zica ceva? Se discuta de guvern minoritar, de ministri. Care ministri? Nu va crapa dintii, capul, cand vorbiti asa ceva, cand se intampla ce se intampla in jur? Nu! Iohannis nu face exceptie”, a spus gazetarul.

Autor