Administratia Prezidentiala, prima reactie dupa revocarea lui Vlad Voiculescu

Florin Citu, premierul Romanie l-a demis astazi pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu. De asemenea, seful Executivului a demis-o din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii pe Andreea Moldovan.

”Astazi, 14 aprilie, i-am inaintat domnului Presedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din functia de ministru al Sanatatii a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul functiei va fi asigurat de catre domnul Dan Barna, pana la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sanatatii. Totodata, am decis demiterea din functia de secretar de stat la ministerul Sanatatii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicata in Monitorul Oficial in cursul zilei de astazi.” – se arata intr-un comunicat al premierului Florin Citu.

Totodata, Administratia Prezidentiala a transmis ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul:

”Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din functia de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sanatatii.” – scrie in comunicatul transmis.

Citeste si articolul :   Cine este medicul din Neamt care a sarit in flacari sa isi salveze pacientii. Ce se intampla cu supravietuitorii

Motivele revocarii lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sanatatii.

Picatura care ar fi umplut paharul prim-ministrului ar fi fost un ordin semnat de secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andreea Moldovan prin care se impun criteriile pentru instituirea carantinei zonale.

-► scandalul de la spitalul Victor Babes, dupa ce 3 oameni au murit

-► evacuarea pacientilor de la spitalul Foisor

-► scandalul provocat de ordinul privind inmormantarea pacientilor decedati in urma imbolnavirii cu Covid-19

-► scandalul provocat de transparentizarea datelor privind vaccinarea populatiei