Dacian Ciolos, prima reactie dupa revocarea lui Vlad Voiculescu: „Absolut inacceptabil”

Dacian Ciolos, copresentele USR PLUS a spus ca este „absolut inacceptabil” modul in care premierul Florin Citu i-a inaintat presedintelui Klaus Iohannis cererea demiterii lui Vlad Voiculescu, fara sa se consulte cu cinducerea Aliantei USR-PLUS si a coalitiei.

“Modul in care a procedat Florin Citu, inaintand presedintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fara consultarea conducerii Aliantei USR PLUS si a Coalitiei, este absolut inacceptabil.

Din pacate, in aceste zile sunt in recuperare medicala si nu pot interveni public.

Vom avea imediat o sedinta a conducerii Aliantei USR PLUS si vom decide impreuna ce vom face. Dragos Tudorache, presedintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public in orele urmatoare”, a scris Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Reactiile internautilor nu au intarziat sa apara:

Publicitate

“Serios va cramponati de o persoana care s-a comportat mai mult ca un pusti razgaiat care considera ca detinea adevarul absolut, juca doar solist fara sa tina cont ca facea parte dintr-o echipa, ba mai mult era mereu dezinformat, nepregatit pentru ca in Minister inca nu s-a impus. Daca dorea sa faca valuri trebuia sa stie ca nu poate singur, trebuia sa aibe consilieri bine pregatiti care sa stapaneasca inclusiv “arhiva” ministerului.Acum ne trebuie un Guvern care sa arate ca o echipa, are un Prim-ministru, deci un capitan si toti sunt colegi nu combatanti. In loc sa se bata cu pandemia ei se bat intre ei? Ce credeti ca veti castiga, capital politic? Serios nu vrem sa mai trecem prin experientele guvernarii CDR. Nu cred ca ati uitat acel esec desi nu erati in politica.

Citeste si articolul :   Situatie disperata! Se cere un lockdown de cel putin doua saptamani.

Eu cred ca veti disparea din scena politica,atat USR cat si PLUS sunteti o mare dezamagire pentru noi cei ce am Sperat ca veti indrepta lucrurile in Romania. Datorita faptului ca ati renuntat la acele proiecte pentru care o multime de oameni au muncit ca voluntari,au adunat semnaturi,au luat oameni din parcari si i-au dus la vot la Europarlamentare si la Presidentiale.
Sper sa dispareti din politica asa cum ati si aparut ca partid. Eu unul nu va voi mai vota in veci. Ar trebui sa iesiti in public si sa va cereti scuze si sa va asumati politic faptul ca Voiculescu a fost un esec de ministru.

Inacceptabil este ca inca il sustineti dupa tot ce a facut (sau nu a facut) ca ministru. Inacceptabil este ca nu i-ati retras sustinerea mai demult. Inacceptabil este ca puneti un om mai presus decat interesele unei tari. Parca ar fi trebuit sa faceti o politica altfel, nu sa sustineti incompetenta si sa va agatati de scaune.”, sunt doar cateva dintre comentariile facute la postarea lui Ciolos.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.