Marcel Ciolacu, reactie dura dupa revocarea lui Vlad Voiculescu: “Citu si intreaga Coalitie au protejat acest ministru catastrofa!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, sustine ca revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea tarziu pentru multi romani care si-au pierdut viata sau si-au distrus sanatatea. De asemenea, presedintele PSD, spera sa nu mai puna “astfel de calamitati in fruntea Sanatatii”.

“Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea tarziu pentru multi romani care si-au pierdut viata sau si-au distrus sanatatea!

Sunt 4 luni in care au ars spitale, in care mortii de COVID au fost batjocoriti, in care bolnavii in stare grava au fost evacuati din spital in miez de noapte, in care pacientii au murit cu zile din cauza avariilor de la instalatiile cu oxigen.

4 luni in care Iohannis a tacut, iar Citu si intreaga Coalitie a Austeritatii au protejat acest ministru catastrofa!

Publicitate

PNL, USR+ si UDMR sa nu indrazneasca sa mai puna astfel de calamitati in fruntea Sanatatii, precum Voiculescu sau Tataru. E timpul sa puna un profesionist care stie ce trebuie facut in aceasta criza sanitara”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   SURSE: Ciolacu, laudat de Olguta Vasilescu: „Bravo, Marcele! Ai luat si banii de pe pieptul mortului”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.