Andreea Moldovan a fost demisa. Florin Citu: “Decizia va fi publicata in Monitorul Oficial in cursul zilei de astazi”

Decizie de ultima ora luata de premierul Florin Citu. Vlad Voiculescu a fost demis din functia de ministru al Sanatatii. De asemenea, s-a decis si demiterea din functie a secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Andreea Moldovan. Premierul a mai mentionat ca decizia urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial in cursul zilei de astazi.

„Astazi, 14 aprilie, i-am inaintat domnului Presedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din functia de ministru al Sanatatii a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul functiei va fi asigurat de catre domnul Dan Barna, pana la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sanatatii.

Totodata, am decis demiterea din functia de secretar de stat la ministerul Sanatatii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicata in Monitorul Oficial in cursul zilei de astazi”, a anuntat Citu, in urma cu cateva momente.

Andreea Moldovan a fost demisa

Publicitate

Demiterea lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii vine dupa mai multe discutii in coalitie. Totodata, decizia premierului a venit la o zi dupa ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localitati.

Citeste si articolul :   Ludovic Orban, prima declaratie dupa ce a pierdut alegerile: "Luni dimineata demisia mea"

Ordinul emis de Andreea Moldovan a fost publicat in Monitorul Oficial fara informarea premierului Florin Citu, sau a altor oficiali.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.