500 de angajati ai companiei aeriene Delta, infectati cu noul virus, 10 decedati

Sute de angajati de la Delta Air Lines au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Zece lucratori au murit dupa contractarea virusului, a confirmat compania.

Conform unei transcrieri a ultimei reuniuni a actionarilor companiei, organizata intr-o conferinta telefonica pe 18 iunie, directorul executiv al Delta, Ed Bastian, a declarat: „Am avut aproximativ 500 de angajati care s-au dovedit pozitivi pentru COVID-19. Marea majoritate s-au recuperat, din fericire. Din pacate, am pierdut 10 angajati in fata bolii “.

Vorbind pentru Newsweek, un purtator de cuvant al Delta a mentionat ca  90.000 de angajati din intreaga lumevor fi testati.

“De la raportarea initiala din martie, Delta a inregistrat o reducere semnificativa a testelor COVID-19 pozitive ale angajatilor ”

Bastian a spus: „Am anuntat recent ca vom testa toti angajatii nostri. Toate testele se vor face sub observatia  Clinicii Mayo “.

“Avand in vedere ca suntem o afacere de prim serviciu pentru clienti, majoritatea angajatilor nostri trebuie sa fie la munca pentru a-si desfasura activitatea”, a spus Bastian.

Citeste si articolul :   Veste trista. Nelu Ploiesteanu, internat in stare grava la Floreasca

Luni, Delta a anuntat ca va relua zborurile dintre SUA si China. Transportatorul va opera zboruri intre Seattle si Aeroportul International Shanghai Pudong din China prin Aeroportul International Incheon din Coreea de Sud de doua ori pe saptamana incepand cu data de 25 iunie.

Autor