O tara din Europa impune din nou restrictii pentru romani

Datorita cresterii numarului de cazuri de infectari cu noul virus, din ultima saptamana, Ministerul de Externe din Estonia a anuntat ca romanii care ajung in aceasta tara vor sta in izolare timp de 14 zile.

Masura a intrat in vigoare din data de 22 iunie, conform anuntului facut de Ministerul de Externe. Aceeasi masura a fost aplicata si pentru cetateni care vin din Polonia, Suedia, Bulgaria, Portugalia si Regatul Unit al Marii Britanii.

Autoritatile estoniene au anuntat ca nu vor mai trebui sa intre in autoizolare cetatenii care si-au petrecut ultimele 14 zile in Austria, Spania, Olanda, Croatia, Islanda, Irlanda, Italia, Grecia, Cipru, Lituania, Liechtenstein, Luxemburg, Letonia, Norvegia, Franta, Malta, Germania, Slovacia, Slovenia, Finlanda, Elvetia, Danemarca, Cehia si Ungaria.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.