Tamara Globa: viata celor trei semne ale zodiacului se va intoarce la 180 de grade in luna octombrie

Toamna este un moment bun pentru acumularea de finante si cresterea carierei – a spus celebra astrolog  Tamara Globa.

Potrivit acesteia, in a doua jumatate a lunii octombrie va veni timpul pentru munca activa, ingrijirea rudelor si rezolvarea problemelor de locuinta.

Pentru majoritatea semnelor zodiacale, luna va fi calma. Pentru unii, mijlocul lunii octombrie va aduce dificultati in sferele personale si profesionale.

Luna va fi cea mai de succes pentru reprezentantii semnelor zodiacale Leu, Capricorn si Scorpion. Tamara Globa recomanda tuturor celorlalti sa depuna toate eforturile pentru a-si atinge obiectivele.

Pentru a obtine un rezultat de afaceri de succes si negocieri importante, trebuie sa le amanati pentru zilele favorabile ale lunii octombrie , precum  7, 11, 12, 17, 23 si 27.

Sanatatea merita o atentie speciala in zilele nefavorabile – 1, 2, 3, 6, 20, 29 si 30 octombrie. In acest moment, nu este de dorit sa efectuati operatiuni complexe.

Din punct de vedere financiar, octombrie va avea succes pentru toate semnele zodiacului, dar va fi deosebit de favorabil pentru Rac, Sagetator, Taur si Scorpion. Vor excela in sarcini provocatoare si negocieri importante.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 octombrie 2020. Zi favorabila pentru Gemeni

Reprezentantii semnului zodiacal Balanta vor avea oportunitati excelente pentru cresterea carierei si castiguri . Pot conta pe succes daca acorda atentie sarcinilor urgente.

Pentru Pesti, luna va fi foarte dificila din punct de vedere financiar. Va trebui sa avem rabdare si sa incepem sa economisim.

Iata surprizele  pregatite  pentru fiecare semn zodiacal in octombrie:

Berbec

Problemele legate de locuinte vor avea o importanta capitala in viata acestui semn zodiacal in octombrie. Berbecul va depune toate eforturile pentru a le rezolva. In ciuda problemelor si neintelegerilor altora, ei vor avea succes.

Taurul

Dragostea si familia vor fi prioritatile voastre. Vei depune eforturi pentru bunastarea celor dragi si crearea unei atmosfere confortabile.

Gemenii

Reprezentantii acestui semn zodiacal vor avea zile bune la munca. Tot timpul liber va fi ocupat de sarcini noi si proiecte promitatoare. Conflictele sunt posibile din cauza atentiei insuficiente in viata personala.

Astrologul recomanda sa va preocupati mai mult de  sanatatea dumneavoastra.

Rac

Potentialul energetic ridicat va va oferi posibilitatea de a va realiza ceea ce v-ati propus . Tamara Globa te sfatuieste sa fii atent la hobby-ul tau. Este posibil ca aceasta sa devina o sursa de venituri suplimentare care va vor ajuta sa va consolidati pozitia financiara.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 februarie 2022. Dificultati financiare pentru Pesti

Leu

Succesul la locul de munca si calatoriile lungi de afaceri vor duce la sfarsitul relatiilor de familie. Leii trebuie sa petreaca mai mult timp cu cei dragi.

Fecioara

In octombrie, va puteti muta in alt oras sau chiar intr-o alta  tara. Aceasta este o buna oportunitate de a-ti schimba viata in bine, de a schimba prioritatile si de a te gandi la succesori.

Balanta

O Balanta pragmatica se va stradui sa isi mareasca capitalul. Fondurile disponibile merita sa fie investite in viitor.

Scorpion

In octombrie, puteti concura intr-o competitie. Poate ca este timpul sa ne gandim la familie si stabilitate. Pentru a va mentine pozitia financiara, trebuie sa nu mai pierdeti bani pe lucruri inutile si sa invatati cum sa economisiti.

Sagetator

Luna este potrivita pentru intruchiparea ideilor vechi. Acest lucru va va ajuta sa faceti un salt mare in cresterea personala.

Familia si cei dragi va vor sprijini in momente dificile, ceea ce va va permite sa va atingeti toate obiectivele.

Citeste si articolul :   Vin vesti bune pentru 3 zodii: vor avea noroc in cariera din 15 ianuarie

Capricornul

Este timpul ca reprezentantii acestui semn sa iasa din pozitia lor defensiva si sa mearga in ofensiva.

Astrologul ii sfatuieste pe Capricorni sa fie mai persistenti si sa-si promoveze ideile, in ciuda obstacolelor.

Varsator

Pentru a avea succes la locul de munca, trebuie sa obtineti sprijinul superiorilor. O abordare responsabila va va ridica in ochii conducerii si va va face primul candidat pentru o crestere a salariilor sau o scara de cariera.

Pesti

Familia va fi prioritatea ta in octombrie. Trebuie sa atragi sprijinul celor dragi. Acest lucru va va ajuta sa treceti chiar si prin cele mai dificile momente.

Problemele financiare nu sunt excluse, deci trebuie sa invatati cum sa economisiti.

Autor