Venus in Sagetator – La ce trebuie sa se astepte fiecare semn zodiacal

Pe 7 octombrie, planeta frumusetii si iubirii Venus a intrat in zodia Sagetatorului de foc. Va ramane acolo pana pe 5 noiembrie, ceea ce inseamna ca vom avea multa aventura, distractie, noi contacte si prieteni. Pregateste-te sa flirtezi. Iata o prognoza pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Tot ce isi doresc este sa se distreze si o pot face! Vor iubi din nou viata si vor deveni optimisti. Pot merge la munte, pot vizita spontan un muzeu pentru a vedea ceva inspirat. Vor straluci din nou si vor crede in intuitia lor.

Taurul

Lasa-i sa incerce lucruri noi si isi pot schimba cea mai importanta relatie. Taurul iubeste rutina si confortul, dar lasa-i sa incerce. Venus le insufla incredere si curaj pentru a-i ajuta sa faca fata noilor emotii.

Gemenii

Vestea buna este ca va exista un echilibru intre dorinta lor de libertate si dorinta lor de relatie. Prietenii si cei dragi gasesc Gemenii chiar mai distractivi  decat inainte si se ataseaza de ei. Nici strainii nu le  pot rezista farmecului. Nu setati limite – acceptati invitatii la orice intalnire.

Rac

Sunt ratacitori si impracticabili, dar acum nu este un dezavantaj. Acestea sunt unele dintre cele mai impracticabile si romantice personaje. Venus in Sagetator ii ajuta sa vada lucrurile si mai roz decat inainte si sa iubeasca chiar si lucrurile enervante si banale. Vor fi incantati de lucruri de zi cu zi, intalniri de zi cu zi si chiar animale de companie.

Leu

Sa fie lumina! Dupa aproape o luna in intuneric, leii sunt acum luminati de razele soarelui. Devin mai creativi si romantici. Ego-ul lor a fost ranit, dar acum castiga din nou forta si sunt din nou in joc. Se vor relaxa si se vor bucura din nou de viata.

Fecioara

Este o perioada ciudata – vor sa fuga de rude si colegi de camera, dar ii iubesc foarte mult si le vor lipsi. Vestea buna este ca locuinta lor poate fi sediul central pentru o multime de lucruri distractive – petreceri, intalniri, studii cu prietenii, vizionarea de filme etc.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 noiembrie 2020. Fecioarele isi vor indeplini dorintele

Poate ca dragostea nu este departe, trebuie doar sa ajungi acolo la momentul potrivit. Lasa-i sa fie curajosi si deseori sa iasa si sa mearga – in cafenele, magazine invecinate, patiserii etc. Lansati o conversatie cu oricine pe care  considerati  dragut. Din aceasta poate aparea o relatie foarte romantica si multa dragoste.

Scorpion

Trebuie sa fie atenti la cheltuieli. Sau incercati sa castigati mai multi bani. Situatia lor financiara este influentata de Venus in Sagetator, iar Scorpionii nu ar trebui sa cedeze tentatiilor si sa cumpere lucruri foarte luxoase. Lasa-i sa se rasfete, dar nu prea mult.

Sagetator

Aratati-va lumii si spuneti mai multe! Venus in semnul lor le confera mai multa incredere, mult farmec si carisma. Au devenit chiar mai tactici. Oamenilor din jurul lor le vor placea cu adevarat, ba chiar le vor admira. Lasa-i sa-l foloseasca  asta in avantajul lor.

Capricornul

Vor fi confuzi – se intreaba daca se vor indragosti. Rareori se complac in vise, fantezii si romantisme, incearca sa fie seriosi, chiar si atunci cand „se indragostesc” de cineva. Dar, chiar daca par retrasi, au nevoie de dragoste si vor sa aiba grija de ceilalti. Acordati-le o sansa  si  lasa-i sa-si arate partea sensibila.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 26 aprilie - 2 mai 2021

Varsator

Este aproape  jumatatea lunii octombrie, iar varsatorii incep sa primeasca invitatii la petrecerile de Halloween. Daca nu au facut deja acest lucru, se va intampla in curand. Aproape toti prietenii ii vor invita, iar varsatorii se vor intreba ce sa faca. Trebuie sa decida  unde se vor distra cel mai bine.

Pesti

Totul merge excelent si multi colegi vor sa se apropie de Pesti. Li se poate da posibilitatea de a calatori. In aceasta perioada, aceste semne zodiacale pot experimenta senzatii tari si relatii, dar ar trebui sa fie de scurta durata. In timp ce calatoriti, va puteti indragosti de un strain.

Publicitate

Autor