Octombrie 2022 este o luna incredibila pentru aceste semne zodiacale: visele lor se pot implini

Octombrie va fi o luna de aur pentru nativii din 3 zodii. Li se vor prezenta mari oportunitati, capabile sa dea un impuls carierei lor. Pe langa faptul ca stralucesc la locul de munca, aceste semne astrologice ar putea genera si venituri bune. Norocul va fi de partea lor pe tot parcursul lunii.

Care 3 zodii vor avea o luna octombrie plina de ocazii speciale?

Luna Plina din 9 octombrie va fi plasata sub semnul intunecat al Berbecului. Aceasta faza lunara va permite acestor 3 semne ale zodiacului sa treaca la actiune. Energia Berbecului, un semn dinamic din natura, le va permite sa fie mai intreprinzatori. Intrarea Soarelui in zodia Scorpion pe 24 octombrie ii va inzestra pe nativii acestor 3 semne astrologice cu vointa de a-si duce proiectele pana la sfarsit si cu puterea mintii necesare pentru a depasi obstacolele.

Gemeni

Octombrie va fi cea mai buna luna a anului pentru nativul acestei zodii.Astrele  au pregatita o intalnire importanta pentru acest semn de Aer care i-ar putea schimba cursul vietii. Gemenii trebuie sa fie pregatiti sa primeasca surprize frumoase pe parcursul acestei luni. De asemenea, nativul Gemeni va avea si ocazia sa dea un nou impuls proiectelor sale. Gemenii profita de aceasta ocazie pentru a-si prezenta abilitatile si pentru a arata de ce sunt capabili. Jupiter, planeta expansiunii, retrograda in zodia Berbecului, ii favorizeaza castigurile financiare. Acest semn cheltuitor din natura isi va putea gestiona finantele, datorita retrogradarii lui Saturn in zodia Varsator, pana pe 22 octombrie.

Rac

Viata profesionala a nativului din aceasta zodie va lua o noua intorsatura in cursul lunii octombrie. Aceasta perioada va fi o oportunitate pentru Rac de a lua in considerare o recalificare profesionala, sau de a-si obtine independenta prin inceperea propriei afaceri. Aceasta idee ar putea incetini aceasta zodie de Apa care prefera sa ramana in zona lui de confort, dar astrele il vor inzestra pe Rac cu curaj, pentru a se elibera de fricile lui. Jupiter il va ajuta pe nativul acestei zodii sa aiba o viziune mai lucida asupra a ceea ce il asteapta. In orice caz, Racul va putea trece la locul de munca in aceasta luna. El va putea iesi in evidenta datorita originalitatii ideilor si creativitatii sale.

Leu

Nativul acestui semn zodiacal straluceste in timpul lunii octombrie. La locul de munca, energia lui pozitiva va fi contagioasa si isi va putea uni colegii in jurul unui proiect benefic. Stelele ii vor pune o afacere buna in cale, de neratat. Mai mult, toata lumea mizeaza pe el pentru a reusi tranzactia, datorita abilitatilor sale de negociere. In aceasta luna, Leul va avea si posibilitatea de a obtine o promovare sau o crestere salariala.  Leii, pe de alta parte, trebuie sa fie atenti cu gestionarea financiara.

Autor