Florin Zamfirescu, cuvinte grele la 10 ani de la divortul de actrita Catalina Mustata

Florin Zamfirescu, in varsta de 72 de ani,  a vorbit in termeni duri despre cea de-a treia sa sotie, actrita Catalina Mustata.

Florin Zamfirescu si Catalina Mustata au divortat in urma cu 10 ani, dupa 20 de casnicie. Desi despartirea a fost linistita, la notar, ulterior cei doi au intrat in conflict care nu pare a se fi stins nici azi.

Catalina Mustata s-a recasatorit in America, in Texas. Recent,actrita a anuntat ca se intoarce definitiv in Romania. Actorul Florin Zamfirescu a rememorat anii petrecuti impreuna si i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare.

„Eu am lasat loc de Buna ziua!, ea nu. Ce relatie sa mai am cu ea, daca nici la salut nu raspunde? Il stiu pe sotul Catalinei, l-am cunoscut personal, este un baiat de toata isprava. Ea insa este o canalie. Sub aspect de domnisoara frumoasa, simpatica si manierata, ea nu e deloc asa. Este prietena cu paharul, motiv pentru care noi ne-am si despartit. Ea tot asa a si ramas. Ii placea sa consume alcool si sa faca atat de urat cum n-a crezut nimeni ca o femeie poate sa faca”, a declarat actorul intr-un interviu acordat pentru impact.ro.

Florin Zamfirescu a fost casatorit de trei ori

Citeste si articolul :   Cleopatra Stratan, insarcinata la 17 ani? Gestul facut de Edward Sanda, iubitul artistei.

Actorul de 72 de ani s-a casatorit de tanar cu o profesoara de pian care a nascut un baiat. Vlad Zamfirescu a urmat pasii tatalui sau, este si el actor.

A doua sotie a lui Florin Zamfirescu a fost actrita Valeria Sitaru, cu care are o fata pe nume Stefana Samfira. Cei doi au fost casatoriti 12 ani.

La inceputul anilor 2000, actorul s-a casatorit cu Catalina Mustata, de care a divortat dupa 20 de ani de casnicie.

Florin Zamfirescu s-a retras la tara

Actorul s-a retras acum la tara, alaturi de noua sa iubire, medicul Daciana Toma. Florin Zamfirescu a dezvaluit ca s-a retras din actorie pentru ca nu se mai vedea pe scena si in lumina reflectoarelor la varsta de 70 de ani.

„Nu e usor sa te retragi. In primul rand, ti-e tie greu si in al doilea rand, te intreaba lumea de ce te-ai retras. (…) M-am retras intr-o casa pe care am facut-o eu, cu sotia mea actuala, care e o fata minunata, si ma simt foarte bine. Am revenit la obiceiurile din copilarie. Am o gradinuta cu rosii, cate un pom din fiecare, prun, mar”, a spus marele actor.

Autor