Marina Voica, dusa de urgenta cu ambulanta la spital: “Nu ma condamnati ca vreau sa traiesc”

Marina Voica s-a a fost dusa de urgenta la spitalul din Campina. Artista a suferit o interventie pe inima in urma cu patru luni.

Indragita artista a ajuns din nou pe mana medicilor, la doar patru luni dupa ce a suferit o operatie pe inima.

Ce s-a intamplat cu artista la patru luni dupa ce a fost operata

Marina Voica, una dintre cele mai indragite cantarete de muzica usoara din Romania a avut nevoie de ajutorul medicilor. Femeia s-a simtit rau si a fost transportata de o ambulanta la Spitalul Municipal Campina.

In luna mai a acestui an, Marina Voica a fost operata pe inima intr-o clinica din Brasov. Si-a revenit destul de repede si a revenit acolo unde ii place cel mai mult. Pe scena. Aceasta a aparut intr-o emisiune unde a cantat, dedicandu-i o melodie medicului care a operat-o.

Publicitate

Publicitate

“Este greu sa vorbesti despre o mare minune care s-a intamplat aici: o operatie pe inima foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu ma condamnati ca vreau sa traiesc.

Citeste si articolul :   Momente frumoase pentru Mara Banica. Jurnalista se casatoreste

Echipa spitalului si doctorul Zoltan Galajda au facut o opera de arta pe inima mea. N-am cuvinte, adevarata arta”, a declarat atunci indragita cantareata.

Marina Voica a implinit 85 de ani pe data de 2 septembrie.

Marina Voica a vorbit despre momentele grele.

“Am avut niste clipe care sunt imposibil de descris, mi-e imposibil sa descriu, asta trebuie sa treci prin asa ceva, n-as dori nimanui. Dar daca exista posibilitatea de a trece prin asa ceva ca sa fi sanatoasa cat de cat, merita. (…)

Din cauza infectiei, s-a infectat si ea, de obicei loveste inima sau rinichii, inima e un organ foarte simplu”, a spus Marina Voica.

De-a lungul vietii, artista a trecut prin multe greutati. In anul 1981, cel de-al doilea sot al artistei a incetat din viata. De atunci Marina Voica a ramas singura.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.