Gina Pistol a confirmat subtil ca este insarcinata! “Trec printr-o perioada…

Gina Pistol si Smiley au o relatie frumoasa de mai mult de trei ani. In ultima perioada au devenit un cuplu si mai fericit. Potrivit informatiilor, cei doi vor fi parinti. Chiar daca Gina nu a confirmat sarcina, inca, in urma cu o seara, prezentatoarea a dat de inteles ca va deveni mamica.

Gina Pistol, noi detalii

Toata povestea a inceput de la un comentariu primit pe Internet, iar Gina a lasat in acel moment un mesaj prin care le spune tuturor ca nu o intereseaza oamenii care nu o plac si care nu stiu decat sa jigneasca. Vedeta a spus ca traieste o perioada foarte frumoasa in acest moment.

Publicitate

„Eu nu am o problema cu cei care nu ma plac. Absolut deloc. La randul meu, am antipatii si simpatii pentru anumite persoane. Insa ma deranjeaza atunci cand rautatea (gratuita) si prostia se intalnesc in acelasi om. Nu-i inteleg pe cei care cauta nod in papura si arunca cu pietre, doar pentru simplul motiv ca este cool sa te exprimi liber, chiar daca exprimarea asta libera inseamna jigniri si instigare la ura. Cu astea am eu o problema…Dar…trec printr-o perioada atat de frumoasa, incat, pentru binele meu, prefer sa le blochez accesul la contul meu. Sa se duca linistiti in nelinistea lor sufleteasca” a mentionat Gina Pistol, pe contul sau de Instagram.

Gina nu vrea sa vorbeasca despre sarcina pana in momentul in care va fi sigura ca totul o sa fie bine din punct de vedere medical.

”A discutat recent cu cateva prietene carora le-ar fi marturisit ca va face totul public in momentul in care primeste toate asigurarile medicilor ca sarcina decurge asa cum trebuie. Ar fost recent la cateva controale medicale si acum asteapta rezultatul”, au declarat surse din anturajul prezentatoarei.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.