Alin Oprea, un nou atac la adresa fostei sotii: “Nu iesi in presa, cand tu…”

Alin Oprea si Larisa se afla in divort dupa o casnicie de 22 de ani. Fostul solist de la Talisman traieste o poveste de dragoste alaturi de o alta femeie. Barbatul spune despre aceasta ca reprezinta totul pentru el.

Solistul spune ca nu si-a ascuns niciodata aceasta relatie si ca femeia de de care este indragostit este iubita si nu amanta, asa cum se vehiculeaza.

Alin Oprea a vorbit intr-o emisiune despre actuala sa iubita si a spus ca fosta sotie l-a inselat de mai multe ori. “Mi-am asumat-o! Am o relatie si ma bucur si o iubesc pe fata asta! Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare. Deci eu nu am mintit ca nu am o relatie. Am si ma bucur! Hai sa fim seriosi. Nu iesi in presa si ma acuzi numai pe mine de infidelitate, cand tu ai la randul tau noua infidelitati. Eu le voi demonstra pe toate”, a mentionat Alin Oprea la Antena 1.

Actuala iubita l-a ajutat sa treaca mai usor peste probleme

“Aceasta relatie a venit foarte firesc in viata mea, nu mi-am dorit o relatie, n-am cautat-o, nu eram in starea psihica mentala si necesara. Practic, hotarasem sa raman singur. Nu imi cautam pe cineva neaparat, dar se pare ca Dumnezeu intotdeauna stie mai bine ce avem nevoie decat noi si mi-a adus sufletul-pereche aproape.

Citeste si articolul :   Anca Turcasiu, anunt neasteptat la un an de la divort. A tinut sa se afle chiar de la ea

Este iubita mea, nu e amanta mea, asa cum se spune, nu e o bruneta focoasa, este o femeie foarte serioasa, un om de afaceri din zona imobiliara”, a spus Alin Oprea, recent.

Autor