Mirela Vaida se pregateste sa fie mama a patra oara. A facut chiar ea anuntul

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din Romania. Pe langa o carier de succes, ea are si o familie minunata. Recent ea a recunoscut ca isi mai doreste un copil, pentru a avea doua fete si doi baieti.

Mirela Vaida este pregatita sa devina din nou mama! Declaratii emotionante
Chiar daca pana acum prezentatoarea a trecut prin trei saricini, se pare ca nu vrea sa se opreasca aici, ci isi mai doreste copii.

Publicitate

”Vrea sotul meu inca o fetita. Si eu mi-as dori…sa inchidem treaba, sa fie doua fete si doi baieti. Eu nu pot sa programez, programeaza Dumnezeu, eu spun ce imi doresc, doar ca…nu am probleme. Multumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus asa de bine sarcinile, am nascut natural, nu imi este teama de nimic, am alaptat copiii, ma ocup de ei…iarasi va insemna o perioada in care ies din munca”, a spus vedeta potrivit huff.ro.

Citeste si articolul :   Daniel Buzdugan si-a facut testul COVID- 19: "Toti cei care v-ati vazut cu mine in ultimele doua saptamani..."

Desi a recunoscut ca nu este deloc usor pentru o femeie sa poarte in pantece un copilas timp de 9 luni, Mirela Vaida sustine ca este cel mai frumos lucru mai ales dupa ce ai trecut de un anumit prag.

Publicitate

”Te dezechilibreaa un pic, dar merita. Daca Dumnezeu va da, pe curand ca as mai face inca un copil, Pragul e la doi copii. Daca ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viata. Nu-i mai simti”, a mai spus ea pentru sursa citata.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.