Cristi Mitrea a recunoscut ce relatie are acum Andreea Mantea : “Suntem o familie…”

Relatia lor a fost ca un roller-coaster! S-au indragostit, s-au iubit patimas, dar au ajuns la despartire chiar cand deveneau parinti pentru prima oara. Dupa ani de „razboi” au ajuns, insa, la o relatie frumoasa. Ce declaratii a facut Cristi Mitrea despre relatia cu Andreea Mantea!

Cristi Mitrea a recunoscut ce-l leaga acum de Andreea Mantea

In ultimii doi ani am tot asistat la un schimb de replici, public, cel putin dragostos intre cei doi. Multi s-au intrebat, asadar, daca nu cumva Mitrea si Andreea Mantea si-au reluat relatia amoroasa. Ei bine, raspunsul la aceasta nedumerire l-a oferit chiar Cristi Mitrea.

Publicitate

Invitat in platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Cristi Mitrea a recunoscut ce relatie are acum cu mama copilului lui. „Ne intelegem foarte bine, comunicarea este foarte buna pentru a-l creste pe David. Am facut un deal foarte bun (n.r. o intelegere). Am fost lucruri pe care trebuia sa le lasam sa se sedimenteze. Ce trebuie sa facem e foarte simplu: sa avem grija ca David sa nu simta tensiunile dintre noi. Suntem o familie pana la urma si o sa ne ajutam unul pe altul ori de cate ori e nevoie”, a povestit Cristian Mitrea despre relatia cu Andreea Mantea.

Daca la nasterea lui nici n-a vrut sa auda de asa ceva, acum Cristi Mitrea e topit dupa baietelul lui. „E foarte istet, e foarte sociabil, e calduros. Deocamdata nu imi dau seama, nu l-am dus la antrenamente. E dulce, e foarte dulce. Are niste momente in care sune niste lucruri de ramanem prosti asa. Creste foarte repede”, a mai spus Cristian Mitrea, potrivit redactia.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.