Cristi Mitrea a recunoscut ce relatie are acum Andreea Mantea : “Suntem o familie…”

Relatia lor a fost ca un roller-coaster! S-au indragostit, s-au iubit patimas, dar au ajuns la despartire chiar cand deveneau parinti pentru prima oara. Dupa ani de „razboi” au ajuns, insa, la o relatie frumoasa. Ce declaratii a facut Cristi Mitrea despre relatia cu Andreea Mantea!

Cristi Mitrea a recunoscut ce-l leaga acum de Andreea Mantea

In ultimii doi ani am tot asistat la un schimb de replici, public, cel putin dragostos intre cei doi. Multi s-au intrebat, asadar, daca nu cumva Mitrea si Andreea Mantea si-au reluat relatia amoroasa. Ei bine, raspunsul la aceasta nedumerire l-a oferit chiar Cristi Mitrea.

Invitat in platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Cristi Mitrea a recunoscut ce relatie are acum cu mama copilului lui. „Ne intelegem foarte bine, comunicarea este foarte buna pentru a-l creste pe David. Am facut un deal foarte bun (n.r. o intelegere). Am fost lucruri pe care trebuia sa le lasam sa se sedimenteze. Ce trebuie sa facem e foarte simplu: sa avem grija ca David sa nu simta tensiunile dintre noi. Suntem o familie pana la urma si o sa ne ajutam unul pe altul ori de cate ori e nevoie”, a povestit Cristian Mitrea despre relatia cu Andreea Mantea.

Citeste si articolul   Oana Zavoranu a facut praf nunta dintre Pastrama si Brigiite, si multe voci din showbiz au criticat relatia lor! Acum, Botezatu ne socheaza pe toti: "Florin este un...

Daca la nasterea lui nici n-a vrut sa auda de asa ceva, acum Cristi Mitrea e topit dupa baietelul lui. „E foarte istet, e foarte sociabil, e calduros. Deocamdata nu imi dau seama, nu l-am dus la antrenamente. E dulce, e foarte dulce. Are niste momente in care sune niste lucruri de ramanem prosti asa. Creste foarte repede”, a mai spus Cristian Mitrea, potrivit redactia.ro.