Medicii chinezi recomanda oficial Vitamina C pentru coronavirus – COVID-19

Guvernul Shanghai, China si-a anuntat recomandarea oficiala ca COVID-19 sa fie tratat cu cantitati mari de vitamina C. intravenoasa. Recomandarile de dozare variaza in functie de severitatea bolii, de la 50 la 200 de miligrame pe kilogram greutate corporala pe zi la cam 200 mg / kg / zi.

Aceste doze sunt de aproximativ 4.000 la 16.000 mg pentru un adult, administrate prin IV. Aceasta metoda specifica de administrare este importanta, spune expertul in terapie intravenoasa, Atsuo Yanagisawa, MD, PhD, deoarece efectul vitaminei C este de cel putin zece ori mai puternic IV decat daca este administrat oral.

Dr. Yanagisawa este presedintele Colegiului japonez de terapie intravenoasa din Tokyo. El spune, “Vitamina C intravenoasa este un antivirus sigur, eficient si cu spectru larg.”

Richard Z. Cheng, medic chinez-american de specialitate, a lucrat indeaproape cu autoritatile medicale si guvernamentale din China, scrie nexusnewsfeed.com

Publicitate

El a contribuit la facilitarea a cel putin trei studii clinice chineze de vitamina IV in curs de desfasurare. Dr. Cheng se afla in prezent in Shanghai continuandu-si eforturile pentru a incuraja inca mai multe spitale chineze sa puna in aplicare terapia cu vitamina C, care sa includa doze mari orale, precum si C de IV.

Citeste si articolul :   O noua lege a intrat in vigoare

Dr. Cheng si Dr. Yanagisawa recomanda vitamina C orala pentru prevenirea infectiei cu COVID-19.

O declaratie oficiala a spitalului universitar Xi’an Jiaotong spune:

“In dupa-amiaza zilei de 20 februarie 2020, alti 4 pacienti cu o pneumonie coronvirala severa s-au recuperat din spitalul C10 West Ward din Tongji. Ultimii 8 pacienti au fost eliberati din spital.  Doza de vitamina C a crescut rezultate bune in aplicatii clinice. Consideram ca pentru pacientii cu pneumonie neonatala severa si pacienti bolnavi in stare critica, tratamentul cu vitamina C ar trebui sa fie initiat cat mai curand posibil dupa internare. Are efect antioxidant, reduce raspunsurile inflamatorii si imbunatateste functia endoteliala …

Numeroase studii au aratat ca doza de vitamina C ajuta foarte mult tratamentul. Vitamina C nu poate preveni si trata leziunile pulmonare acute (ALI) si al detresei respiratorii acute (ARDS). ”

Pentru mai multe informatii, mai jos este o lista pusa la dispozite de  OMNS cu privire la COVID-19 si vitamina C:

Publicitate

Mar 1, 2020News Media Attacks Vitamin C Treatment of COVID-19 Coronavirus

Citeste si articolul :   Klaus Iohannis: "Revenirea la starea de urgenta este ultima solutie"

Feb 28, 2020Vitamin C and COVID-19 Coronavirus

Feb 23, 2020TONS OF VITAMIN C TO WUHAN: China Using Vitamin C against COVID

Feb 21, 2020Three Intravenous Vitamin C Research Studies Approved for Treating COVID-19

Feb 16, 2020Early Large Dose Intravenous Vitamin C is the Treatment of Choice for 2019-nCov Pneumonia

Feb 13, 2020Coronavirus Patients in China to be Treated with High-Dose Vitamin C

Feb 10, 2020VITAMIN C AND ITS APPLICATION TO THE TREATMENT OF nCoV CORONAVIRUS: How Vitamin C Reduces Severity and Deaths from Serious Viral Respiratory Diseases

Feb 2, 2020Hospital-based Intravenous Vitamin C Treatment for Coronavirus and Related Illnesses

Jan 30, 2020Nutritional Treatment of Coronavirus

Jan 26, 2020Vitamin C Protects Against Coronavirus

Referinte

1. https://mp.weixin.qq.com/s/bF2YhJKiOfe1yimBc4XwOA

2. http://2yuan.xjtu.edu.cn/Html/News/Articles/21774.html

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.