Parintele Arsenie Boca, profetii despre Romania de astazi: „Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea”

Vorbele lui Arsenie Boca s-au adeverit. Ce se va intampla cu romanii, in perioada urmatoare?

Victor Costache, ministrul interimar al Sanatatii, le-a recomandat romanilor plecati in Italia sa evite vizitele in tara, in perioada urmatoare.

Italia este cea mai afectata tara europeana de pandemia de coronavirus, cu peste 100 de morti si cel putin 3.000 de persoane infectate.

Un milion si jumatate de romani traiesc in Peninsula, iar intoarcerea lor acasa, la rude, de Paste, ar putea crea haos in tara.

„Va voi raspunde ce i-am raspuns si fratelui meu, care este in Milano, va fi in izolare 15 zile daca vine in tara. Este bine in aceasta perioada sa intelegem contextul in care ne aflam si sa ne limitam deplasarile. Recomandam sa limitam deplasarile, inclusiv … sigur ca da, fiecare isi ia propria hotarare, dar este important sa transmiteti si dvs. informatia, recomandarea noastra este sa limitam deplasarile”, a declarat ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache.

Citeste si articolul :   Vesti bune din Italia! Anuntul facut de autoritati

Indemnul ministrului ne duce cu gandul la una dintre profetiile facute de parintele Arsenie Boca. Inainte de moarte, el a prezis exodul romanilor catre tari straine, dupa inevitabila cadere a comunismului.

„Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”, a povestit unul dintre martorii „testamentului” lasat de Boca.

Autor