Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Berbecii au de facut o alegere dificila, Leii primesc o veste trista

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020, pentru fiecare zodie.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Berbec

Berbecii au de facut o alegere dificila in acest weekend – linistea in casa ori locul de munca. Nativii se gasesc impartiti intre nevoia de armonie in familie si nevoia de bani in plus.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Taur

Se anunta discutii interesante si sunt posibile noi prietenii pentru nativii zodiei Taur, ori chiar o noua relatie romantica. In plus, acesti nativi devin extrem de creativi – ceea ce poate aduce surprize curand.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Gemeni

Gemenii primesc o vizita ori o invitatie neasteptata, ce ii bucura mult sau chiar in inspira. In plus, se vad noi prietenii la orizont!

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Rac

Weekend plin de plimbari sau scurte vizite pentru Raci. Chiar daca isi doresc sa stea acasa linistiti, nativii acestei zodii sunt nevoiti sa fie activi in acest sfarsit de saptamana.

Citeste si articolul :   Prima fabrica inchisa in Romania, dupa ce 66 de angajati au fost depistati pozitiv cu noul virus

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Leu

O veste bomba ii poate da peste cap pe nativii zodiei Leu, in acest weekend. O barfa despre ei ajunge la urechile lor si ii deranjeaza cumplit, schimbandu-le impresia despre oameni pe care, poate, ii considerau prieteni.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Fecioara
Fecioarele au mare nevoie de odihna in acest weekend, dar si de timp petrecut alaturi de persoana iubita sau de familie. Aceste zile libere sunt pentru reincararea bateriilor!

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Balanta

Vestile bune vin de peste tot! Insa, este posibil sa apara si o problema in anturajul acestor nativi, pe care numai ei o pot rezolva. Toti prietenii Balantelor se bazeaza pe ei pentru o solutie. Nu trebuie decat sa ii determine sa comunice mai mult intre ei.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Scorpion

Nativii acestei zodii pun piciorul in prag, daca exista vre neregula in relatia cu persoana iubita sau cu familia ori prietenii. Incertitudinea de orice fel nu face bine nimanui!

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, cu Camelia Patrascanu. Vesti minunate pentru Balante si Sagetatori

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Sagetator

Sagetatorii se simt mai puternici ca niciodata! Este momentul potrivit pentru a-si repara imaginea gresita pe care si-au facut-o in fata unei persoane de care le pasa.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Capricorn

Capricornii inteleg ca nu este cazul sa forteze lucrurile, mai ales daca este vorba despre vreo relatie personala ori profesionala. Cei dragi ii indeamna sa isi ia o vacanta.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Varsator

Varsatorii se simt obositi din cauza tuturor sfaturilor pe care le primesc de la cei din jurul lor. Sunt sfatuiti sa le spuna tuturor, cu diplomatie, ca vor lua singuri decizii.

Horoscop weekend 7 – 8 martie 2020. Pesti

O schimbare majora poate avea loc in viata amoroasa a Pestilor. Nativii singuri ai acestei zodii se pot indragosti iremediabil, iar cei care au deja o relatie ar putea avea de-a face cu o cerere in casatorie ori alte propuneri indraznete din partea persoanei iubite.

Autor