Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Ce se intampla cu fiecare dintre zodii.

Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Celebrul astrolog ne prezinta previziunile astrale. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

Apar niste modificari in program, poate va duceti la munte in loc de mare sau invers, dar tot va distrati. Ati putea da o fuga intr-o statiune turistica si va luati si laptopul daca trebuie sa mai lucrati ceva, si sa va recreati, sa va intoarceti cu alt vibe.

TAUR

Publicitate

La o petrecere se poate sa faceti cunostinta cu cineva care e in rezonanta cu voi si sa-ncepeti o relatie daca n-aveti pe nimeni. Va bucurati de vizita cuiva, poate va scoate in oras, sunt noutati care or sa va invioreze si va faceti planurile in functie de ele pentru urmatoarea perioada.

GEMENI

Cineva care v-a promis ca va scoate la plimbare s-ar putea sa nu mai poata veni, dar nici n-o sa va tina pe loc – gasiti pe cineva. E bine sa faceti niste verificari inainte sa plecati la drum, sa aveti actele in regula, masina sa fie trecuta recent prin service, iar daca sunt ceva probleme mai bine luati trenul.

Citeste si articolul :   3 zodii vor fi foarte norocoase pana in 2030: se pot imbogati

RAC

Poate de dragul copiilor dati o fuga la mare, sau la munte unde si-ar dori sa-i duceti. Noutati care sa va treaca prin toate starile si o sa va mobilizati din mers sa faceti si treaba, sa iesiti si cu prietenii, ca sa va mai spalati gandurile.

LEU

Aveti tot felul de idei pentru proiectele particulare si multi oameni in jurul vostru care va pot fi de folos – apelati la ei. O sa va puteti si distra si sa faceti treaba pe-acasa, pare sa fie un program diversificat, dar o sa faceti slalom printre chestiunile complicate si sa iesiti cu bine la liman.

FECIOARA

Simtiti nevoia sa schimbati ceva la slujba si poate negociati un alt post, sa va mutati in alt departament. E momentul sa va ingrijiti de voi, de sanatate, de felul in care aratati, s-aduceti un plus de prospetime, va tundeti altfel, gasiti un alt stil vestimentar.

Publicitate

BALANTA

Se poate sa luati parte la un eveniment care va poate propulsa in cariera si o sa va bucurati de un bun renume. O sa va ia prin surprindere o invitatie intr-o mini vacanta si asta inseamna ca se pot remedia asteptarile din relatia care cam lasa de dorit in ultima vreme.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 iulie 2023. Gemenii trebuie sa isi asculte inima

SCORPION

Se poate sa gasiti un last minute sa plecati cateva zile pe undeva, intr-un city-break, de relaxare. Poate vi se forteaza mana sa luati o decizie referitoare la un contract, sa va duceti, poate la alt serviciu, dar ideea nu pare sa fie coapta, mai amanati decizia finala.

SAGETATOR

Poate mai faceti niste demersuri ca sa va luati banii, ca daca nu-i cereti datornicii cred ca nu mai aveti nevoie de ei. O sa iesiti la rampa cu ceva care sa va puna intr-o lumina favorabila, o sa se lase cu ecouri pozitive si poate va extindeti relatiile in lumea voastra profesionala.

CAPRICORN

Va puteti indeparta de casa c-aveti ceva important de vorbit cu partenerul de cuplu si un spatiu neutru v-ar ajuta sa depasiti unele probleme. Poate or sa va ia pe sus prietenii sa plecati intr-o excursie, fie si un dus-intors, ca sa revedeti marea, sau alte locuri incarcate de amintiri.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop de duminica. Sagetatorii primesc bani, Capricornii isi intalnesc sufletul pereche

VARSATOR

E posibil sa-ntalniti pe cineva in timpul unei calatorii, poate sunteti in concediu si o sa aveti si voi companion de viata. Se poate sa fiti in tatonari pentru un nou job, poate fi doar o colaborare, dar va mai ganditi, daca sa va aventurati, sau nu, inca.

PESTI

O s-aveti inspiratie si poate faceti lucruri de calitate si care pot fi valorificate la o adica. Va trebui, probabil, sa alocati mai multe ore treburilor familiale si sa le duceti la bun sfarsit si abia dupa o sa iesiti la un suc, la film, a spus Neti Sandu la Stirileprotv.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.