Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pe plan financiar

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul PRO TV ne prezinta principalele previziuni astrale ale zilei de joi, 5 august 2021. Afla din randurile mai jos ce ti-au pregati astrele.

BERBEC

Se poate sa faceti o rezervare la mare, sau la munte, ca sa petreceti cateva zile in doi, ca s-aduceti un plus de culoare in relatia de dragoste. Poate v-ati decis, in sfarsit, sa va faceti o programare la medic, ca sa va convingeti ca sunteti sanatosi tun si-o sa aflati daca-i asa.

TAUR

Poate plecati pe undeva ca sa dati refresh starii emotionale, sa vina inspiratia, ca va simtiti secatuiti si vreti sa va-ncarcati bateriile. O sa mai faceti una, alta pe-acasa si va fi un refresh de care-aveti atata nevoie.

GEMENI

Va puteti trezi cu niste bani care sa va umple un gol, c-ati tot cheltuit in ultima vreme si o sa va deplasati cu lejeritate, ca banii, sunt ca o benzina! Se pare c-o sa reactualizati niste acte ca sa puteti pleca in vacanta, sau ca sa va-nscrieti la niste cursuri, pentru toamna, poate.

RAC

Vesti bune, bani, poate alegeti si o colaborare care v-ar mai condimenta bugetul si asa lucrurile se mai aseaza la voi, c-ati obosit tot incercand sa le puneti cap la cap. O sa puteti da cartile pe fata intr-o chestiune care tine de relatia voastra de cuplu si o sa mergeti mai departe fara alte probleme.

Citeste si articolul :   Neti Sandu vine cu vesti noi de la astre. Karma buna pentru cateva zodii

LEU
O s-aveti parte de castiguri zilele-astea si o sa va echilibrati din punct de vedere financiar, poate va mai luati niste colaborari in plus, dupa vacanta. O sa adunati in jurul vostru niste oameni ca sa va apucati de treaba, c-aveti un proiect particular.

FECIOARA

Aveti o energie cu care-o sa puteti rezolva o sumedenie de treburi, si sa luati si bani, si poate-o sa va mai gasiti si alte contracte, fie si pe termen scurt. O sa va-ngrijiti si de voi, va compuneti un alt look si va interesati si de sanatate, sa nu se acutizeze vreo boala.

BALANTA

E lume care vrea sa petreceti un timp de calitate impreuna, sa lucrati la ceva, sa va duceti pe la niste evenimente si sa consolidati niste relatii. Un respiro v-ar salva, ca sa nu picati luati de oboseala, sa va bucurati de concediul care o sa vina, dar si de munca pe care-o aveti de facut.

SCORPION

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. 4 zodii vor avea parte de ceva special

Va sunt rascolite niste orgolii si o sa faceti un efort sa va redresati, ca vreti sa dati lovitura in afaceri si dezechilibrul interior va pune bete-n roate. Se poate sa-ncepeti o campanie de promovare – chiar daca oamenii sunt in concediu, ca si voi, dealtfel, si sa atrageti privirile asupra voastra.

SAGETATOR

O sa va-ntalniti cu prietenii prin tara, prin lume, pe undeva, si o sa puneti la cale niste evenimente, poate desfasurati niste activitati, care va elimina stresul. Poate fi o zi banoasa pentru voi si sa dati o raita prin targ sa va mai luati diverse lucruri pentru voi, ca sa va simtiti bine.

CAPRICORN

Se pare c-o sa fiti convocati la o discutie fata-n fata cu omul iubit care vrea sa fiti de acord cu o decizie – ca sa plecati, sau sa amanati o plecare. Se poate sa adunati niste bani in cont si sa-i tineti acolo, fie pentru concediu, fie ca sa va schimbati masina, sa luati lucruri noi prin casa.

VARSATOR

Pe voi or sa va curteze niste oameni ca sa va implicati intr-un proiect care sa aduca o raza de speranta in viata unora si o sa va mobilizati serios. O iesire la cafea ar aduce un plus de lumina in viata voastra sentimentala si poate va-ndreptati spre casatorie.

Citeste si articolul :   In mai 2022, aceste 3 zodii vor experimenta succes, fericire si noroc

PESTI

Poate pentru c-aveti mult de lucru o sa accelerati ritmul si apoi stiti c-o s-aveti niste zile libere si o sa va puteti odihni ca n-o s-o tineti tot intr-o alergatura. Vi se perinda pe la urechi niste oferte de colaborare, dar lasati totul la decantat, ca sa vedeti care e pentru voi, a spus Neti Sandu la Stirileprotv.

Autor