Vesti bune de la Neti Sandu. Unele zodii au parte de castiguri mari

Horoscop 31 august, cu Neti Sandu. Astrologul vine cu vesti bune pentru zodii. Finalul de august se anunta a fi unul bun pentru majoritatea zodiilor.

BERBEC

Apare cineva in peisajul sentimental si o sa va masurati sansele de a fi un cuplu, ca fara chimie n-o sa mearga. O sa interactionati cu niste oameni care va pot oferi ceva de lucru, probabil in particular, si o sa fie un interes comun ca aveti afinitati care va recomanda pentru o colaborare.

TAUR

Publicitate

O sa va-ndeletniciti cu ceva care sa fie pe gustul vostru si sa v-aduca o stare de spirit mult mai buna, ca o sa puneti creativitatea in miscare. Se-ntampla ceva care sa va puna intr-o stare de alerta intrucatva ca fiinta pe care o iubiti incepe sa va reproseze niste lucruri, dar care se pot remedia.

GEMENI

E posibil sa va coopteze cineva intr-o afacere care sa va propulseze in cariera si sa va aduca si acel supliment financiar de care-aveati nevoie. O sa rulati niste bani poate pentru ca or sa vina pe neasteptate si o sa va mai luati una, alta, din lucrurile pe care le lasati, de obicei, la coada listei.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile care isi schimba viata la 180 de grade

RAC

Va interesati de scoli, cursuri, examene, probe eliminatorii fie pentru voi, fie pentru copii, ca e o febra a pregatirilor de acest gen. Vi se fac promisiuni de job mai bun, voi trebuie doar s-alegeti – si asta numai daca aveti nemultumiri la actualul serviciu, ca nu luati destui bani.

LEU

O sa mai scoateti din banii de rezerva ca sa plecati pe undeva in week-end, daca nu sunteti in vacanta, sa mai respirati alt aer. O sa va dati intalnire cu niste posibili parteneri de afaceri ca sa vedeti ce forma de colaborare ati putea adopta ca va bucurati de niste bani in plus.

FECIOARA

Se poate sa va gasiti ceva nou de lucru si sa fie si bine platita munca, poate fi si o colaborare doar. O s-aveti spor la toate activitatile atat din sfera profesionala, cat si personala si o sa aveti parte de succese si de bani – e o perioada banoasa.

BALANTA

E o speranta de bani de undeva si o sa va bucurati de o iesire la sfarsit de saptamana, ca sa va recreati. E momentul sa va-ngrijiti de sanatate si sa dati refresh si infatisarii, ca sa mai stergeti semnele oboselii, si o sa capatati un nou vibe.

Citeste si articolul :   Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2020. Vesti negre pentru trei zodii. Nimic nu va mai fi la fel

SCORPION

Va mai luati o portie de odihna si abia dupa va mai ganditi daca sa va cumparati o alta casa, sau nu. Va puteti asocia cu niste oameni ca sa lucrati la ceva in particular si daca lucrurile or sa mearga bine o sa prelungiti colaborarea, o s-o permanentizati.

SAGETATOR

E cineva interesat de voi, sfera sentimentala e rascolita frumos, semn ca o sa va gasiti companion de viata, daca n-aveti. Vi se recunosc in cadrul public niste merite si o sa conteze la CV, mai ales daca vreti sa va angajati altundeva – c-apar oferte, o sa vedeti.

CAPRICORN

Poate-o sa dati cartile pe fata intr-o chestiune care tine de relatia de cuplu – vedeti cu ce v-alegeti. sunt acte pe care o sa le scoateti de la semnat ca sa deveniti proprietari daca va luati fie casa, ori masina, sau definitivati un statut personal.

VARSATOR

O sa va gestionati – ca lumea, banii ca sa v-ajunga si pentru rate, facturi si o plimbare intr-o statiune turistica. E posibil sa mai plecati pe undeva si sa va luati si de lucru cu voi, daca sunt treburi de serviciu care se pot rezolva, din mers, ca sa profitati, totusi, de vacanta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iulie 2021. Leul trebuie sa aiba incredere in el

PESTI

E mai multa lume care va cauta si sa v-ajute si sa va ceara cate ceva ca sunt atatea de spus si de facut impreuna. Se poate sa fiti in negocieri pentru o noua partitura profesionala si sa va-ntelegeti in toate privintele abia dupa ce va-ntoarceti din concediu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.