Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre

Horoscop 25 august, cu Neti Sandu. Astrologul are vesti bune pentru majoritatea zodiilor.

Previziuni pentru toate zodiile:

BERBEC

Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna c-a simtit potential de relatie si conteaza daca simtiti si voi la fel sau nu. Va curteaza niste parteneri de afaceri sa dati drumul unor proiecte care v-ar aduce castiguri si o sa va lasati convinsi, fara prea multe insistente.

TAUR

O perioada lejera, placuta, de creativitate la serviciu, se observa si bani, care mai pot veni si din colaborari. E posibil sa va acapareze un nou domeniu, poate fi un hobby care sa va puna in valoare calitatile cu care veti iesi in fata unui public poate online.

Publicitate

GEMENI

O sa va gasiti un companion de viata, daca n-aveti pe nimeni si se va construi frumos relatia, o sa mearga bine. Va bate gandul sa va mutati, c-aveti nevoie de spatiu, dar e de vazut daca va permiteti un credit bancar, sau asteptati un moment prielnic, de stabilitate.

RAC

O sa mai cheltuiti niste bani cu amenajarile interioare, daca nu cumva luati mobilier de terasa, pentru confortul familiei si al musafirilor. Se poate sa lucrati mult mai bine in formula de grup, ca sa nu va luptati singuri cu un volum mare de lucruri pe care trebuie sa le realizati neaparat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 octombrie 2021. Capricornul trebuie sa profite de oportunitati

LEU

O sa iesiti mai des la socializare, cu colegele, cu prietenele si o sa fie revigorant. Poate negociati cu diversi angajatori ca sa-l gasiti pe cel mai bun pentru voi, sa fie o munca placuta si sa castigati ceva mai usor banii, decat pan-acum.

FECIOARA

Poate va ocupati de chestiuni legate de scoala, vi se deschid numeroase oportunitati si va trebui sa alegeti una din ele. Sunt multe de facut si o sa va puteti achita, onorabil, de toate cele, c-aveti energie, motivatie si poate plecarea in vacanta va da cel mai mare impuls.

Publicitate

BALANTA

O sa faceti niste schimbari pentru voi, sa aratati mai bine, sa va si odihniti, sa dati refresh total, pe cat posibil. Va bucurati de atentia unor oameni care conteaza pentru voi si o sa puteti demara proiecte noi care sa va aduca bani si recunoasterea celor din jur.

SCORPION

Ideile voastre or sa prinda viata in mijlocul unui grup si o sa aveti succes, dar trebuie avut rabdare. Vi se returneaza acei bani pe care-i asteptati de multa vreme si o sa va platiti darile si veti avea si de buzunar ca sa plecati si in concediu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 februarie 2024. Zi grea pentru o zodie, dar fericita pentru trei

SAGETATOR

E posibil sa apara cineva care sa va sustina, sa va-ndrume, sa lucreze cot la cot cu voi sa faceti un salt calitativ. O iesire in public v-ar da masura valorii voastre, ati afla de cata trecere se bucura munca pe care o depuneti si o sa va faceti planuri cu bataie lunga. .

CAPRICORN

Se contureaza o suma de bani care sa va acopere cheltuielile acestei perioade si poate dati o fuga si in statiunea preferata. O sa puteti legaliza un act, sa parcurgeti toti pasii, ca sa luati semnaturile fara de care nu veti fi cu drepturi depline si trebuie urgentata toata povestea.

VARSATOR

E bine sa va ingrijiti de sanatate, sa luati si tratamentul prescris de medic, daca va recomanda niste tablete. Se rezolva problema banilor, poate ati cerut un credit, sau vi se restituie niste sume care-au stat in contul altuia, si o sa va achitati ratele bancare.

PESTI

Se poate sa primiti un cadou, sa va invite cineva intr-o vacanta si sa va priasca iesirea la aer, la malul marii, la munte. Se anunta bani, dar si cheltuieli, de neevitat, or fi lucruri obligatorii si o sa va debarasati si de restante, ca sa fiti cu toate la zi, aspus Neti Sandu la Stirileprotv.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.