Dupa 4 ani de casnicie Simona Gherghe si sotul ei au facut anuntul

Simona Gherghe si sotul ei, Razvan Sandulescu au serbat patru ani de casnicie. Vedeta a dorit sa impartaseasca cu fanii aceata bucurie. La patru ani de cand au spus  „DA” in fata ofiterului starii civile, frumoasa prezentatoare a postat o imagine de colectie de la fericitul eveniment!

Simona Gherghe si Razvan Sandulescu traiesc o frumoasa poveste de dragoste!

Fiind in permanenta legatura cu fanii ei, prezentatoarea tv s-a gandit sa le faca si internautilor o surpriza, astfel ca le-a aratat o amintire de la marele eveniment.

Simona Gherghe a aniversat patru ani de casatorie cu sotul ei, Razvan Sandulescu

Publicitate

„Au trecut patru ani!”, a scris Simona Gherghe in dreptul imaginii, transmitandu-i mesajului sotului ei, pe Instagram.

Simona Gherghe a implinit 19 ani de televiziune.

In urma cu cateva zile s-au implinit 19 ani de cand vedeta a debutat in televiziune, veste pe care le-a impartasit-o si admiratorilor care o urmaresc pe retelele de socializare. Simona le-a multumit tututor pentru sustinere.

Citeste si articolul :   Pepe, prima declaratie imediat dupa ce a divortat de Raluca Pastrama: "Exact cum si-a dorit"

„Nu am cuvinte sa va multumesc… Pentru un prezentator si echipa lui e cea mai mare rasplata. Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi, aproape zi de zi, in acesti 19 ani. Ma inclin. Sunteti in inima mea”, a scris Simona Gherghe pe pagina de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.