Cum arata mama Cleopatrei Stratan. Rodica a privit emotionata momentul in care fiica ei si-a luat „ziua buna”, ca mireasa, de la toti membrii familiei.

Mama ocupa un loc special in viata Cleopatrei Stratan, dar artista i-a respectat acesteia dorinta de a ramane o prezenta discreta. Rodica Stratan a privit emotionata momentul in care fiica ei si-a luat „ziua buna”, ca mireasa, de la toti membrii familiei.

Pavel Stratan si-a condus fiica la altar in cea mai frumoasa zi din viata ei, pe 14 august. Rodica Stratan a preferat sa ramana in plan secund si sa nu se afiseze la fotografiile oficiale.

Parintii artistei din Republica Moldova au fost si martori ai logodnei fiicei cu Edward Sanda, omul pe care micuta Cleo l-a asteptat „o vesnicie”.

In fotografia facuta in biserica apare si sotia lui Pavel Stratan, mama Cleopatrei fiind o prezenta extrem de rara la evenimentele mondene.

Rodica Stratan a fost martora tacuta a celui mai emotionant moment din viata fiicei.

Mama artistei si-a stapanit cu greu lacrimile, care l-au invins pe Pavel Stratan, un socru mic in culmea emotiilor.

Citeste si articolul :   Angela Similea, ramasa pe drumuri la 74 de ani. Ce s-a intamplat cu indragita artista

Cu cateva zile inainte de cununia fiicei lor, Pavel Stratan i-a dedicat sotiei cateva versuri emotionante.

Intr-un interviu mai vechi, Cleopatra Stratan a dezvaluit motivul pentru care mama ei iese atat de rar in public.

„Relatia mea cu mama e la fel de speciala ca cea pe care o am cu tata, doar ca eu nu vorbesc despre asta, pentru ca a fost decizia ei. Sa nu apara, sa nu iasa. Si noi i-am respectat dezicia. Ea, oricum, e peste tot cu noi, indiferent unde plecam”, a spus Cleopatra Stratan in interviul acordat creatorului de continut online Dorin Galben.

Cleopatra Stratan, in varsta de aproape 19 ani, s-a casatorit la 14 august cu Edward Sanda, la Snagov, dupa o relatie de aproape 3 ani.

Autor