Pavel Stratan, in lacrimi la cununia fiicei sale: „Emotii fara margini”

Edward Sanda si Cleopatra Stratan s-au casatorit civil pe 14 august. Cei doi au spus “Da” in fata ofiterului de stare civila.

Cununia civila s-a desfasurat in aer liber, iar cel care a condus-o pe artista a fost chiar tatal ei, care a izbucnit in lacrimi, din cauza emotiilor.

Emotii fara margini la cununia civila!”, a scris Pavel Stratan pe contul de socializare.


Fiica lui Pavel Stratan a purtat o rochie alba, simpla si eleganta. Proaspatul sot al acesteia a optat pentru un smoking negru.

“Cea mai frumoasa zi din viata noastra! 💍❤️”, a scris Cleopatra Stratan pe contul de Instagram.

In urma cu cateva zile Edward posta un mesaj emotionant pe contul de Instageam.

“Cel putin o vesnicie” ! ❤️

Am lansat piesa vietii noastre! 🔥 La inceput am fost prieteni … dar prieteni care simteau ceva foarte special si puternic. O conexiune extrem de frumoasa si iesita din comun care ne-a apropiat si ne-a facut sa ne dam seama ca in lumea asta suntem facuti unul pentru celalalt.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan il contrazice pe Reghecampf dupa ce a declarat ca divorteaza: "A glumit"

Pe 14 August vom deveni oficial SOT si SOTIE!

Iti multumesc pentru tot ce traiesc cu tine #MyWifeyForLifey @cleopatrastratan !!!🙏🏼😌❤️”, a scris Edward Sanda.

Cleopatra Stratan nu a implinit varsta de 19 ani inca, insa a stiut de la inceput ca Edward Sanda este barbatul alaturi de vrea sa isi uneasca destinul. Povestea lor de iubire, care a debutat anul trecut in luna februarie, a inflorit si s-a consolidat intr-o perioada dificila. Acestia au trecut deja testul relatia atunci cand pandemia de coronavirus i-a tinut separati cateva luni.

Autor