Cleopatra Stratan si Edward Sanda au facut anuntul cel mare. Cand se casatoresc

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza unul dintre cele mai tinere si frumoase cupluri din lumea mondena. Cei doi tineri se iubesc sincer si isi doresc sa faca urmatorul pas. Fiica lui Pavel Stratan si iubitul ei au decis sa se casatoreasca si au facu marele anunt.

Talentata cantareanta a fost ceruta in casatorie chiar in ziua in care a implinit 18 ani. Iubitul ei, Edward Sanda, a surprins pe toata lumea cand a cerut-o de sotie pe Cleopatra. Reamintim ca Edward are 23 de ani.

Tanarul a spus atunci ca desi a pregatit cererea in detaliu, a avut emotii mari cand a venit momentul sa puna marea intrebare.

„Am avut de acum ceva timp acordul lor, pentru ca si ei se asteptau la asta. Nu cred ca acum. Chiar daca se intampla acum sau peste doi ani, era la fel pentru noi, dar noi am simtit sa facem acum acest pas si l-am facut.”, a declarat Edward Sanda.

Publicitate

Cleopatra Stratan si Edward Sanda se casatoresc

Viitorul mire a spus ca fericitul eveniment va avea loc in vara.

”Nunta o sa se intample vara aceasta, nu dam data exacta, vrem sa fie surpriza pentru toata lumea. Iar luna de miere s-ar putea in Maldive, acolo ne dorim. Inca nu ne-am hotarat, cred ca ne decidem dupa nunta. Oricum vrem sa fie undeva la caldura, liniste, relaxare”, a declarat Edward Sanda pentru impact.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.