Doliu la Kanal D. Andreea Mantea a facut anuntul trist.

Este doliu la Kanal D. Frumoasa prezentatoare, Andreea Mantea a fost cea care a dat trista veste. Vedeta a anuntat ca editia de luni a fost in memoria lui mos Ion.

Mos Ion, unul dintre protagonistii emisiunii prezentate de Andreea Mantea a decedat! Anuntul trist a venit chiar de la prezentatoarea emisiunii.

De asemenea, Andreea Mantea, a mentionat ca filmarile s-au facut chiar in Vinerea Mare,pentru ca cea mai mare dorinta a lui mos Ion a fost ca el sa plece la Tatal Ceresc.

“Editia din aceasta seara este in memoria lui mos Ion. Ma bucur enorm ca l-am intalnit si ma bucur ca o sa il “cunoasteti” si voi in aceasta seara.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, mos Ion, iar Lumina Invierii sa iti fie la capatai vesnic. 🙏🏻”, este mesajul postat de Andreea Mantea pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.