Andreea Mantea, prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata: “Ce sa fac…”

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii “Trairi cu Andreea Mantea”, a reactionat dupa ce in presa au aparut speculatii ca ar fi insarcinata.

Andreea Mantea, adevarul despre “burtica de gravida”

“Bila asta, bat-o vina! Am non-stop burtica! Ce sa fac, sa ma inchid in casa? De cand se tot scrie ca sunt gravida, nu trebuia sa nasc deja? Unde-i copilul? Il tin fortat in burtica, da.”, a declarat, amuzata, Andreea Mantea, pentru FANATIK.

“Cred ca pur si simplu oamenii fac presupuneri, mai mult decat atat, poate isi doresc ca eu sa raman din nou insarcinata. Dar nu, nu ma pregatesc sa devin mamica din nou. Am foarte multe lucruri de facut si trebuie sa il cresc pe David. Daca vrea Dumnezeu, bine, daca nu, nu.”, spunea Andreea Mantea.

Publicitate

Andreea Mantea este mama a unui baietel de aproape 6 ani, pe care il creste singura. Vedeta a marturisit ca s-a temut mult de provocarea venita la pachet cu darul primit, insa timpul i-a demonstrat ca se descurca extraordinar in relatia cu fiul ei, David.

Citeste si articolul :   Noemi si Mihai Mitoseru, din nou impreuna. Andreea Mantea a dat vestea

“Atat de tare m-am temut de aceasta treaba, de a fi mama singura, nu stiam exact cum sa abordez toata situatia. Mi-am facut mai multe scenarii, planuri, dar degeaba te gandesti cum sa actionezi pana cand nu te intalnesti acea situatie.

Cred ca sunt o mama normala, care pur si simplu se descurca in functie de situatia in care se regaseste. Sper si cred ca sunt o mama foarte buna si sper sa fiu in continuare. Nu am exagerat cu nimic, nu am gresit cu nimic. Si daca, poate, am facut-o, am reparat imediat.”, a spus prezentatoarea TV.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.