Andreea Mantea, primele declaratii despre iubitul ei: “Nu-l ascund”

Andreea Mantea are o relatie frumosa de ceva timp, dar pe care a reusit sa o tina departe de ochii curiosilor. Fanii vedetei sunt curiosi sa afle cine este barbatul alaturi de care Andreea traieste o frumoasa poveste de dragoste. Cu putin timp in urma, Andreea Mantea a publicat pe canalul sau de YouTube un clip in care a raspuns intrebarilor internautilor.

Fanii au intrebat-o pe vedeta de ce isi ascunde partenerul. Raspunsul ei afost foarte scurt si a venit imediat.

“Nu-l ascund! Sa stiti ca nu-l ascund! Te ascund?”, l-a intrebat vedeta pe iubitul ei, care se afla in spatele camerei de filmat.

Publicitate

Barbatul a ezitat putin pana a raspuns, asa ca Andreea Mantea a tinut sa explice cum stau, de fapt, lucrurile.

“Nu-l ascund! Pur si simplu am ales sa nu mai vorbesc despre viata mea personala. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred ca am imbatranit. Odata cu varsta vine si maturitatea. N-am stat sa ma axez ca am sau n-am, ca merge sau nu merge. La cate probleme am avut pana acum… unde ajungeam?

Citeste si articolul :   Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, marturisiri dureroase dupa mai bine de un an de la decesul artistului: „Am luat totul de la zero”

Decat sa-mi vad numele scris cu tot felul de povesti d-astea. Odata cu varsta te axezi pe ce e mai important. Cred ca pur si simplu mi-a fost teama. Am alte lucruri pe care sa ma concentrez, si anume sa-l cresc pe David. Imi e bine asa, cred ca asta este raspunsul. De ce sa schimb ceva care merge?”, a spus Andreea Mantea in ultimul sau videoclip postat pe YouTube.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.