Acum va puteți crea propriile emoji personalizate pe telefoanele Android

La începutul anului 2020 (înainte ca toate lucrurile rele să se întâmple – vă amintiți atunci?) Google a lansat „Emoji Kitchen”, o extensie către Gboard (aplicația de tastatură pentru telefoanele Android) care vă permitea să creați stickere cu emoji personalizate prin combinarea emoji-urilor pe care le-ti postat cu unele similare.

De la concepția sa pe iPhone, Google Gboard și-a cucerit spațiul ca una dintre cele mai bune opțiuni de tastatură pentru utilizatorii de Android și iOS. Folosind caracteristicile inteligenței artificiale, aplicația are instrumente robuste și devine din ce în ce mai bună, cu sugestii de ortografie inteligente, îmbunătățiri vizuale, font nou, mod întunecat automat și multe altele. În plus.

Acum, cea mai recentă actualizare beta a Gboard aduce o caracteristică interesantă pentru iubitorii de emoji și stickere. Tastatura are așa-numita “Bucătăria Emoji”, care sugerează utilizatorilor un sticker ori de câte ori este introdus un emoji. Odată cu actualizarea, funcționalitatea a devenit puțin mai interesantă, oferind posibilitatea de a combina două emoji-uri inserate pentru a genera un sticker nou.

Acest lucru vă oferă mult mai multă libertate față de emoji-urile personalizate pe care le creați, astfel încât aceste noi sunt „ale voastre”, în loc de cele selectate de Google. Puteți chiar selecta două dintre aceleași emoji pentru a vedea o versiune „extremă” a acesteia, cu emoțiile reprezentate în emoji intensificate.

Noua funcționalitate de bucătărie emoji a fost deja lansată pe scară largă pentru utilizatorii beta Gboard pe Android. Nu este clar când va avea o lansare oficială pe Android sau dacă va ajunge în cele din urmă pe iOS.

În plus, actuala bucătărie Emoji nu funcționează automat pe toate emoji-urile și există câteva combinații pe care nu le puteți încerca – se pare că se va schimba, deoarece noua actualizare vă permite să modificați o varietate mult mai largă de pictograme.

De exemplu, puteți combina buchete și maimuțe pentru a crea un buchet de maimuțe și alte combinații frumoase si nebune.

Se pare că această nouă caracteristică se lansează în prezent pentru utilizatorii beta de Gboard, cu o versiune completă undeva în jos; actualizarea nu a fost lansată în prezent pe telefoanele noastre de acasa, dar 9to5Google și Android Police raportează că au primit-o pe dispozitivele lor.

Autor

Autor: Andrei Zoltan

Cineva care pierde prea mult timp la calculator, cautând cele mai noi trend-uri in tehnologie, telefonie, calculatoare si multe altele