Giani Kirita, prima reactie dupa ce Andreea Tonciu a spus ca a fost cel mai slab la pat

La inceputul anului 2021, Andreea Tonciu a facut dezvaluiri incendiare in cadrul emisiunii „La Maruta”.

Vedeta a participat la celebra rubrica „Spui tot sau iti ia gura foc”, iar una dintre intrebari a fost: „Care dintre fostii tai parteneri a fost cel mai plictisitor in dormitor?”. Dupa ce a spus numele lui Giani Kirita, Andreea Tonciu s-a gandit putin daca sa manance iute, insa apoi s-a razgandit: „Nu stii ca astia care sunt tatuati si asa mai mari… Sa iau eu foc, pentru ce? Citeste intrebarea”.

Publicitate

Invitat cu putin timp in urma in studioul GSP, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Giani Kirita a vorbit pentru primadata despre ceea ce a spus Andreea Tonciu, chiar daca au trecut mai bine de trei luni de la acele declaratii.

„Nici n-am vrut sa-i dau replica. A zis ca am fost cel mai slab la pat. N-am vrut sa-i dau replica. Daca vorbesc cred ca se crapa ecranul”, a spus Giani Kirita.

Intrebarea Mesei cu Adina Buzatu – “Daca o zic pe asta, chiar iese scandal de presa”

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.