Andreea Tonciu, in lacrimi: “Ea m-a crescut de mica”

Andreea Tonciu a mers la mormantul bunicii sale si indurerata, a facut cateva marturisiri despre viata ei.

“Este o zi foarte grea pentru mine, crede-ma” a spus vedeta in timp ce se afla la mormantul bunicii pentru a-i aprinde o lumanare.

“Cu toate ca toata lumea ma stie o fire foarte vesela, foarte vulcanica, crede-ma ca nimeni nu stie cu adevarat cum este Andreea Tonciu. Sunt foarte sensibila. Extrem de sensibila, pot spune. Sunt buna si luata de proasta, dar asta este. Eu seman foarte mult cu tatal meu, nu ne aratam durerea ” a spus  Andreea Tonciu.

Bunica a fost cea care a crescut-o

“Ea m-a crescut de mica, toate poftele mi le-a facut, tot ce voiam aia imi dadea. Tin minte nu voiam sa fac meditatii. Mama de mica imi pune meditatii si veneau profesoarele acasa sa fac meditatii. Ii spunea, mamaie sa sti ca eu astazi nu vreau. Ea ce facea? Le gonea. De mica imi facea toate poftele, absolut orice. Am stat la ea acasa, ea m-a crescut. Si mama, dar mai mult bunica.” a declarat Andreea Tonciu, la Teo Show.

Andreea Tonciu are un mare regret

Andreea Tonciu spune ca regreta enorm ca nu si-a vizitat mai des bunica atunci cand era in viata

“De vreo trei ani de zile a stat la parintii mei in casa pentru ca avea Alzheimer. Regret enorm de mult ca ma duceam, dar nu foarte des. Sau daca ma duceam nu imi placea cum o vedeam si icepeam sa am ganduri si sa plang. Intalnirile mele cu ea durau maxim 10 minute.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.