Lidia Buble si Cornel Ilie sunt impreuna? Teo Trandafir a aflat tot!

Lidia Buble si Cornel Ilie au fost invitati la emisiunea lui Teo Trandafir. Aceasta le-a pus cateva intrebari dificile .

Dupa lansarea ultimei piese, Lidia Buble si Cornel Ilie au dat de banuit ca ar fi impreuna. In acest context, prezentatoarea, Teo Trandafir, a tinut sa afle adevarul despre cei doi.

Conversatia dintre Cornel Ilie si Teo Trandafir

„Cantecul asta s-a potrivit cel mai bine si pe timprul ei, si pe ideea de a fi un dialog, si pe dorinta noastra mai veche. Si niste planete s-au asezat exact asa cum trebuie”, a spus Cornel Ilie in emisiunea lui Teo.

Publicitate

„S-au asezat planetele si a iesit un scandalau, un gargazau, mancati-as gura ta…”, a replicat Teo Trandafir.

„Da, unde scandal? Ce am facut?”, a intrebat cantaretul.

„Dar tu pe ce lume traiesti? Scuze ca te intreb… Cum ce-ai facut nebunule?! Iti spun eu ce ai facut!”, a zis prezentatoarea.

Publicitate

Videoclipul celor doi a starnit numeroase intrebari

Citeste si articolul :   Teo Trandafir a implinit 53 de ani, iar Maia a emotionat-o pana la lacrimi. Vedeta a ramas fara cuvinte

Bursucu a spus ca Lidia Buble este cuminte, iar videoclipul este destul de indraznet.

„Ai sa razi, dar nu a fost deloc asa!”, a spus Cornel Ilie.

„Ei, am fost si eu putin obraznica, dar mi s-a cerut, iar scenariul a fost scris de el. Noi am jucat foarte bine si intr-adevar, am avut o chimie foarte buna pe set, amandoi suntem gemeni…”, a spus si Lidia Buble.

„Pe noi ne-a luat prin surprindere. Noi nu voiam sa lansam chiar in momentul asta. Nu eram deloc pregatiti… Inseamna ca noi am facut o treaba excelenta de lumea ne intreaba: Ba, da care e… Asa e?! Si eu primesc mesaje, si de la baieti: Zi ma, si? Lidia?”, a continuat Cornel Ilie.

„Vezi, te-ai bagat singur in gura lupului! Pe mine ma prindeti mereu. Zici ca sunt la spovedanie, mereu cand ma dus la o emisiune, eu tot timpul spun tot! Eu, nevinovata, m-am dus la el acasa. Ma faci, acum m-am rusinat, gata! Nu stiu ce sa mai zic!”, a spus Buble.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.