Lidia Buble si Cornel Ilie, prima declaratie dupa ce s-a spus ca sunt impreuna

Lidia Buble a aparut in bratele lui Cornel Ilie, intr-o fotogarafie. La cateva ore de la aparita fotografiei, fanii au reactionat cu o multime de comentarii.

Sa fie un nou cuplu in showbiz?

Se pare ca cei doi cantareti se potrivesc de minune.

Lidia Buble si Cornel Ilie au lansat o piesa impreuna. Pe data de 1 octombrie, Lidia si Cornel au fost prezenti in emisiunea prezentata chiar de fostul iubit al cantaretei, Razvan Simion.

Invitati in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, cei doi artisti au spus adevarul.

„Nu, nu avem o relatie. Avem o piesa, un cantec, atat!”, a spus Cornel Ilie la Pro TV.

Lidia Buble a vrut si ea sa isi spuna parerea cu privire la aceste zvonuri. Cantareata nu a oferit prea multe detalii.

„Nu e prima data cand se scrie ca am o relatie cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relatie de prietenie si atat. Suntem gemeni, practic stim totul unul despre celalalt si ma bucur pentru colaborarea asta”, a spus si Lidia Buble in aceeasi emisiune.

Citeste si articolul :   Lidia Buble, dezvaluiri uluitoare despre Catalin Botezatu: "Mi-a spus la ureche ca sunt...

Lidia Buble, dupa lansarea piesei.

“Despre nehotararea ce se instaleaza in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… du-te, Lasa-ma si nu ma lasa… un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la Vunk….si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune.”, a scris Lidia Buble pe pagina ei de Facebook, dupa lansarea videoclipului “Vino/Du-te”.

Autor