Mircea Badea, atac virulent: Iohannis ar trebui inchis. Presedintia ar trebui inchisa

Mircea Badea sustine ca presedintia ar trebui inchisa. Declaratia a fost facuta in contextul in care Klaus Iohannis a motivat inchiderea scolilor printr-un studiu mincinos care ar fi fost facut in Franta. ”Presedintia ar trebui inchisa pentru ca a facut fake news”, a zis jurnalistul.

”Banuiesc ca ma vei intreba cum a fost conferinta de azi. Nu am vazut-o azi. Eram la Radio Zu si stateam de vorba cu romani, multi dintre ei din strainatate, din Danemarca, Suedia, unde intr-adevar nu exista ce a spus Iohannis ca exista ieri motivand decizia neinceperii in scoli printr-un studiu care nu exista, e un fake news.

Articolul continuă după reclame

Ar trebui inchis Iohannis, potrivit legislatiei starii de urgenta. Presedintia, institutia, ar trebui inchisa pentru ca a facut fake news. Nu poti tu, fiind presedintele Romaniei sa citezi pe oricine.

Nu poti ca presedinte sa motivezi o asemenea decizie de asa avengura printr-un fake news.”, a spus Mircea Badea, potrivit Antena3

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.