Se marita Lidia Buble? Vedeta a facut anuntul: “Da, chiar sunt fericita”

Lidia Buble a facut un anunt neasteptat in cadrul emisiunii Asia Express de la Antena 1. Fosta iubita a lui Razvan Simion si-a asumat public relatia cu actorul cubanez Harlys Becerra.

Se marita Lidia Buble? Anuntul facut de vedeta

„Mie doamnele astea mi-au ridicat putin moralul pentru ca erau exact cum imi plac mie oamenii astia, energici si pozitivi, cu o stare faina de spirit. Ne-au facut sa radem, mi-au pus mie o ata rosie la mana, le-am spus ca vreau sa ma marit. M-au scos asa din stare, am reusit sa uit pentru moment ca a fost o zi foarte grea”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble este de cateva luini impreuna cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cei doi au fost intr-o vacanta impreuna, iar actorul a venit si in tara noastra pentru a cunoaste familia Lidiei.

Lidia Buble spune ca este fericita si se considera o femeie norocoasa.

„Sunt fericita pentru mine. Da, chiar sunt fericita si sunt foarte implinita pe toate planurile. Simt ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Da, sunt fericita, si ma bucur ca se vede asta.

Citeste si articolul :   Andreea Tonciu, in lacrimi: "Ea m-a crescut de mica"

Eu cred ca fiecare om merita sa fie fericit si va doresc sa fiti macar la fel de fericiti cum sunt eu. Sunt norocoasa. Pentru mine nu exista actori, cantareti, vedete, nevedete.

Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevarat ca dragoste vine cand nu te astepti si rasare unde nu te astepti”, sunt declaratiile facute de Lidia Buble.

Autor