Lidia Buble, de urgenta la spital: “Este crunt”

Lidia Buble a ajuns la spital din cauza problemelor de sanatate. Solista sufera de dureri groaznice de gat si nu mai poate sa vorbeasca. Medicii i-au spus ca trebuia sa ia o pauza si sa se menajeze un timp, asa ca nu va mai avea voie sa cante o perioada.

“Ma simt de parca as fi impaiata. M-am trezit cu o durere de gat… Nu se simte cand vorbesc, dar am o durere crunta. Nu pot sa mananc, nu pot sa beau apa. Ma doare si cand inghit saliva.

Este crunt. Am fost sa-mi iau medicamente. Daca stiti niste leacuri, va rog sa lasati mesaje”, a transmis Lidia Buble fanilor pe pagina sa de socializare.

Medicii pe care i-a consultat artista au avertizat-o ca situatia nu se va rezolva daca nu ia o pauza vocala. In plus, solista trebuie sa ia si antibiotice si sa faca injectii pentru a scapa de aceste dureri.

Publicitate

“Sa va traduc ce vrea sa spuna fata asta aici. E in pauza vocala, face injectii si e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gat care o supara. Ne auzim peste cateva zile. Va pup si imbratisez de nu va vedeti”, a mai scris Lidia Buble pe Instagram.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.