Viorica Dancila pierde si ultima reduta

Viorica Dancila pierde si ultima reduta. Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, a fost inlaturata de la conducerea organizatiei femeilor din PSD. Astfel, in sedinta Consiliului Politic National, Viorica Dancila a fost inlocuita cu Doina Fedorovici, spun surse din partid.

Viorica Dancila a fost inlocuita, luni, la sedinta CPN al PSD, din functia de presedinte al organizatiei de femei. In locul lui Dancila a fost numita Doina Fedorovici, in urma rezultatului bun de la alegerile locale. Fedorovici a castigat sefia CJ Botosani la alegerile din 27 septembrie.

Fostul premier, Viorica Dancila ocupa functia de presedinte OFSD dupa ce a demisionat de la sefia partidului, anul trecut, dupa alegerile prezidentiale. Astfel, Viorica Dancila pierde orice contact cu conducerea centrala a partidului.

Viorica Dancila spera ca va prinde un loc pe lista PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Aceasta spunea ca Guvernul Orban trebuie demis.

„Azi, guvernul PNL trebuie sa plece din functie! Gestionarea COVID-19 a fost un esec, economia s-a prabusit (minus 12% in trimestrul al doilea!), nivelul de trai a scazut, iar coruptia a explodat! Daca acest guvern mai ramane in functie, economia va fi complet ruinata, iar romanii o vor duce din ce in ce mai rau.

Citeste si articolul :   Viorica Dancila nu mai e somera. Unde s-a angajat si din ce face bani acum

Orice parlamentar responsabil are obligatia sa vina in Parlament si sa voteze impotriva guvernului dezastruos Ludovic Orban. Sper ca motiunea de cenzura va trece, iar echipa esecului de la Palatul Victoria va deveni istorie!”, scria cu ceva vreme in urma, Viorica Dancila.