Viorica Dancila pierde si ultima reduta

Viorica Dancila pierde si ultima reduta. Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, a fost inlaturata de la conducerea organizatiei femeilor din PSD. Astfel, in sedinta Consiliului Politic National, Viorica Dancila a fost inlocuita cu Doina Fedorovici, spun surse din partid.

Viorica Dancila a fost inlocuita, luni, la sedinta CPN al PSD, din functia de presedinte al organizatiei de femei. In locul lui Dancila a fost numita Doina Fedorovici, in urma rezultatului bun de la alegerile locale. Fedorovici a castigat sefia CJ Botosani la alegerile din 27 septembrie.

Fostul premier, Viorica Dancila ocupa functia de presedinte OFSD dupa ce a demisionat de la sefia partidului, anul trecut, dupa alegerile prezidentiale. Astfel, Viorica Dancila pierde orice contact cu conducerea centrala a partidului.

Publicitate

Viorica Dancila spera ca va prinde un loc pe lista PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Publicitate

Aceasta spunea ca Guvernul Orban trebuie demis.

„Azi, guvernul PNL trebuie sa plece din functie! Gestionarea COVID-19 a fost un esec, economia s-a prabusit (minus 12% in trimestrul al doilea!), nivelul de trai a scazut, iar coruptia a explodat! Daca acest guvern mai ramane in functie, economia va fi complet ruinata, iar romanii o vor duce din ce in ce mai rau.

Citeste si articolul :   Ce se va intampla cu romanii care nu vor buletin cu cip electronic.

Orice parlamentar responsabil are obligatia sa vina in Parlament si sa voteze impotriva guvernului dezastruos Ludovic Orban. Sper ca motiunea de cenzura va trece, iar echipa esecului de la Palatul Victoria va deveni istorie!”, scria cu ceva vreme in urma, Viorica Dancila.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.