Viorica Dancila nu mai e somera. Unde s-a angajat si din ce face bani acum

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, nu mai apare pe scena politica, iar acum isi desfasoara activitatea intr-un sectot privat. Fostul presedinte PSD a marturisit ca ofera consultanta unor firme private, potrivit antena3.ro.

De asemenea, aceasta a mai spus ca a renuntat sa mai fie activa in PSD, chiar daca ramane membru al acestui partid. Acest lucru i-a fost impus de actuala conducerea a partidului.

Viorica Dancila, din nou la munca dupa o perioada petrecuta in sanul familiei.

„Am avut o perioada in care am stat acasa cu familia, in Bucuresti, am acordat si acord consultanta mai multor firme private. Nu sunt somera, cu toate ca unii si-ar fi dorit acest lucru. Sunt membru de partid, nu am mai activat intr-o organizatie.

Am ramas membru de partid pentru ca voi ramane social democrata. Nu activez in nicio organizatie pentru ca ceea ce s-a intimplat dupa alegerile prezidentiale m-a dezamagit foarte mult si m-a facut sa stau pe margine, nu pentru ca mi-as fi dorit eu acest lucru, ci impus de actuala conducere”, a declarat Viorica Dancila.

Ea le-a reprosat actualilor lideri social-democrati modul in care au inlocuit-o din functie.

„Sa stiti ca nu este totul la voia intamplarii. Tot ceea ce am spus sper ca va conduce la reactia oamenilor din teritoriu, oameni pentru care altii au hotarat fara sa-i intrebe, vor conduce la o schimbare de atitudine in PSD si o schimbare a conducerii PSD, pe care o consider o conducere foarte slaba, o conducere care nu stie sa faca opozitie sau nu vrea sa faca opozitie, o conducere care s-a bazat ascensiunea in aceste functii, ma refer la Marcel Ciolacu si la Paul Stanescu, pe tradare si pe a da jos propriul guvern”, a ai spus Dancila.

Liviu Dragnea, acuzat ca a dat jos doua guverne.

„L-au acuzat foarte mult pe Liviu Dragnea ca a dat jos doua guverne. Este adevarat, nu trebuia facut acest lucru, dar Liviu Dragnea a iesit public si a spus ca guvernul Grindeanu trebuie sa pice, guvernul Tudose trebuie sa pice.

Citeste si articolul :   Ce salariu are Viorica Dancila la BNR

Eu sper ca in PSD sa nu mai avem yesmani, care sunt de acord intotdeauna cu ceea ce spune seful si ca fiecare organizatie sa-si impuna punctul de vedere pentru ca anumite decizii schimba traiectoria unui partid si, de ce nu, traiectoria unei tari”, a mentionat Viorica Dancila.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.