Viorica Dancila, revoltata: “Va deveni istorie…”

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook. Aceasta spune ca Guvernul Orban trebuie demis.

„Azi, guvernul PNL trebuie sa plece din functie! Gestionarea COVID-19 a fost un esec, economia s-a prabusit (minus 12% in trimestrul al doilea!), nivelul de trai a scazut, iar coruptia a explodat! Daca acest guvern mai ramane in functie, economia va fi complet ruinata, iar romanii o vor duce din ce in ce mai rau.

Orice parlamentar responsabil are obligatia sa vina in Parlament si sa voteze impotriva guvernului dezastruos Ludovic Orban. Sper ca motiunea de cenzura va trece, iar echipa esecului de la Palatul Victoria va deveni istorie!”, a scris Viorica Dancila.

Astazi, din PSD au lipsit Carmen Dan, Catalin Radulescu si Adrian Todor. Presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a anuntat ca cei trei vor fi exclusi din partid.

„Care colegi? Cei trei imbolnaviti? Domnul Potor, domnul Radulescu si doamna Carmen Dan. Daca tot fortam asa lucrurile am sa propun Comitetului Politic National excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, aparatoarea Bisericii Ortodoxe Romane, dans in Postul Pastelui

Pentru ca sedinta de plen sa se desfasoare, este nevoie de prezenta a cel putin 233 de parlamentari, astfel incat sa fie intrunit cvorumul. In conditii de cvorum, conform programului adoptat de conducerea Parlamentului, votul ar trebui sa inceapa la ora 17:30 si sa se termine in jurul orei 20:30.

Autor