Carmen Dan, in autoizolare, dupa ce mama sa a fost confirmata cu noul virus

Probleme in partidul social- democatilor. Senatorul PSD, Carmen Dan a anuntat intr-o postare pe Facebook ca nu va participa la vot. Fostul ministru de Interne spune ca se afla in izolare dupa ce mama sa s-a infectat cu coronavirus.

„Dupa o saptamana extrem de agitata, cu griji si ganduri de toate felurile legate de starea de sanatate a mamei mele, care in cursul saptamanii trecute a fost testata si ulterior confirmata cu virusul SARS-COV-2, astazi se contureaza a fi o zi de trista amintire, atat din punct de vedere personal, cat, mai ales, politic.

Confirm astfel zvonurile conform carora eu astazi nu voi fi prezenta in Parlamentul Romaniei pentru a vota alaturi de colegii mei pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban.

In oricare alte conditii, nu cred ca e nevoie sa asigur pe nimeni ca as fi fost acolo. O fractura de mana sau de picior, o raceala mai mult sau mai putin banala sau orice alta problema de acest gen nu m-ar fi oprit sa ajung in Parlament.

Altfel spus, in aceeasi zi in care mama a fost confirmata eu am fost testata, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar ca legea imi impune sa stau in autoizolare, lucru pe care il voi respecta!”, a scris Carmen Dan, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Structura falsa a anului scolar, distribuita pe retelele de socializare. Ce spune ministrul Educatiei, Monica Anisie

De asemenea, deputatul PSD, Catalin Radulescu are bronsita si se afla internat in spital.

Autor