Nici nu a ajuns bine in Romania, ca toata lumea a inceput sa o critice aspru. Pe ce cheltuie Elena de la Survivor banii castigati cu atata truda

Survivor Romania o competitie sportiva, dar si o emisiune la care se uita foarte multi telespectaori. In acest an, trofel si banii au ajuns la artista Elena Ionescu. Pe retelele de socializare, tanara are numerosi fani, care au urmarit cu sufletul la gura fiecare editie a concursului. La randul lor, ceilalti concurenti au avut si ei fani, care au reactionat dupa ce Elena s-a intors in Romania si a mers la estetician. Internautii au criticat-o dur pentru faptul ca risipeste banii.

Ce face Elena Ionescu cu banii castigati

Elena Ionescu a castigat marele premiu in valoare de 250.000 de lei, iar fanii au fost cei care au pastrat-o in competitie si au facut-o castigatoare.

Dupa ce s-a intors din Republica Dominicana, Elena a fost la medicul estetician pentru unele retusuri.

Publicitate

Publicitate

Clinica la care a apelat artista a postat o fotografie cu ea dupa interventia estetica de marire a buzelor. Atat le-a trebuit carcotasilor care au inceput sa reactioneze dur si sa spuna ca Elena nu merita sa obtina premiul cel mare, mai ales ca ei au votat-o pentru ca povestea ei i-a impresionat foarte mult.

Citeste si articolul :   Raed Arafat anunta o evaluarea a situatiei dupa Paste pentru a vedea daca masurile de distantare sociala ar putea fi relaxate putin

Elena la esteticial

„Tot ii plangea lumea pe aici, vai, saraca Elena nu are bani, are copil mic, sta in chirie…dar primul lucru pe care il face dupa ce a castigat este sa isi puna buze si cine stie ce alte interventii estetice…” a mentionat o internauta, la fotografia cu Elena Ionescu.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.