Catalin Morosanu, din nou tata? Tocmai a facut marele anunt

Catalin Morosanu si sotia sa, traiesc o frumoasa poveste de iubire. Cei doi formeaza o familie de 18 ani , dar se iucesc la fel ca la inceput. De-a lungul timpului cei doi au trecut si prin bune si prin rele, dar au stiut intotdeauna sa treaca impreuna prin toate. Nimic nu le-a zdruncinat casnicia.

Catalin Morosanu mai vrea inca un copil

De curand, Morosanu a facut o declaratie pentru sotia sa. Tot el a mai spus ca mai vrea un copil si ca deja lucreaza la asta. Cei doi soti mai au impreuna o fata

”Cand imi iau fata in brate este cel mai frumos moment din viata mea, este o realizarea foarte mare. Inainte sa o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam ca am timp si de copii, ca oricine poate face copii, ca eu trebuie sa am glorie, sa fiu in top.

Acum, la varsta de 35 de ani, vad cat de important este copilul. Am avut si glorie, sunt si in top, dar am si un copil. Cand ai un copil, se schimba total viata. Acum ne mai dorim un copil si acum trebuie sa mai facem, cat mai putem. Ne mai dorim un fratior sau o surioara pentru fata mea, nu are importanta ce e, doar sa fie sanatos”, a spus Catalin Morosanu intr-un interviu la o televiziune.

Catalin Morosanu isi iubeste foarte mult sotia.

Citeste si articolul :   Catalin Morosanu, adevarul despre suferinta Elenei de la Survivor.

„Ai fost alaturi de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam sa iti ofer nimic material, faceam impreuna naveta cu trenul, locuiam in caminele de la Vladimirescu si singura distractie pe care ne-o permiteam era sa ne plimbam de mana in Copou.

Cand ti-am povestit despre visul meu, ai fost alaturi de mine din prima clipa. Cand nu aveam nimic, tu aveai grija sa fiu pe drumul bun. Cand ma intorceam obosit de la antrenamente, erai alaturi de mine. Cand pierdeam un meci, tu imi bandajai ranile.

Indiferent de timp si timpuri, ai fost in dreapta mea. Mi-ai daruit o comoara, pe Natalis, si m-ai sustinut in fiecare secunda. Acum, cand am totul, eu sunt in continuare fericit ca te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Morosanu pe pagina sa de Facebook, anul trecut.

Autor