Jador a facut anuntul cel mare: „Morosanu o sa fie nasul meu”

Jador a marturisit la Survivor Romania ca vrea sa se casatoreasca si ca luptatorul Catalin Morosanu este cel care il va cununa.

Jador a fost eliminat de la Survivor Romania din cauza problemelor de sanatate. Fostul Faimos vrea sa se casatoreasca atunci cand va ajunge. Artistul si-a gasit, deja, nasul de cununie in persoana lui Catalin Morosanu.

Jador se casatoreste.

Chiar daca este trist din cauza eliminarii de la Survivor Romania, Jador are planuri de insuratoare la intoarcerea in tara.

Publicitate

Artistul a marturisit in consiliul de urgenta ca-si doreste foarte mult sa se casatoreasca cu Georgiana. Se pare ca sfatul lui Catalin Morosanu a dat roade. Jador a dezvaluit ca sportivul roman va fi cel care il va cununa.

„E greu sa fii cunoscut, fetele te considera urat si brunetel pana sa fii Jador, apoi cand esti Jador, esti frumos, ai toate calitatile.

Publicitate

Mie imi plac foarte mult fetele, nu stiam daca sa mai raman cu fata pe care o iubesc pentru ca eu consideram ca ea greseste. Morosanu fost acolo si i-am cerut sfatul si il iubesc pentru sfatul asta. A promit ca o sa fie nasul meu”, a declarat Jador, potrivit Wowbiz.

Citeste si articolul :   Catalin Morosanu, prima declaratie dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania: "Cand ne dam mastile, iese raul"

Jador paraseste Survivor Romania din cauza problemelor de sanatate

„Multumesc Kanal d ca m-ati invitat la acest show. Am crezut ca e o joaca de copii si nu va fi asa greu.

Este cel mai greu show la care am participat vreodata. Mi-am dorit sa fiu aici, am luptat cat am putut, m-au iubit oamenii. Prima oara cand m-am accidentat am ramas pentru oamenii care ma iubesc. Ei mi-au dat de mancare, mi-au facut parintii mandri de mine. M-au ridicat de la Ionut la Jador.

Dumnezeu mi-a indeplinit tot ce mi-am dorit. Sper ca aici am ramas cel mai iubit, eu traiesc din iubirea oamenilor, ei m-au facut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, ca era foame mare la mine acasa.

M-am luptat cu barbati, nu am fost atat de praf, m-am descurcat. Am fost cu niste campioni mondiali in echipa mea si fotbalisti. Sa ma ierte toti ca am gresit, ca am gura mare, dar nu tin in suflet nicio rautate”, a declarat Jador

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.