Fratele lui Catalin Morosanu vinde cartofi la taraba pentru bani

Claudiu, fratele lui Catalin Morosanu,  facea furori la show-ul, Asia Express acum doi ani. De atunci, acesta nu a mai fost in atentia presei, nu la fel de mult ca fratele acestuia.

Ce face acum Claudiu Morosan pentru bani

La doi ani de la participarea la Asia Express, difuzata de Antena 1, fratele lui Catalin Morosanu, Claudiu, a trecut de la afacerile cu aur, la afaceri cu cartofi. Acesta a fost filmat in timp ce vintea cartofi la o taraba dintr-o piata din Iasi, scrie cancan.ro.

Aparent, fratele luptatorului nu se fereste de munca, neavand probleme cu trecerea de la statutul de vedeta la statutul de comerciant. Astfel ca, dupa ce s-a lasat de afacerea cu aur, si-a gasit o noua preocupare: vanzarea de legume, mai excat de cartofi.

Saltat de DIICOT:

Alaturi de alte persoane, in urma cu doi ani, Claudiu Morosan a fost retinut pentru tranzactii ilegale de aur. Este vorba de un prejudiciu de 18 milioane de lei adus statului. Tot atunci au avut loc 35 de perchezitii in Alba Iulia, Iasi si in Capitala.

Citeste si articolul :   Accident grav in Romania. Sunt 4 victime. Soferul facea live pe Facebook

Alaturi de un amic de-al sau, Ionut Nechifor, Morosanu ar fi oferit chitante si facturi false mai multor companii, atestand in mod fals tranzactii cu bijuterii de aur. Impreuna cu sotul unei judecatoare, acesta a fost ridicat de procurori. In total, au fost peste 30 de persoane implicate in acest caz.

Acesta a fost eliberat, alaturi de alte patru persoane pentru ca judecatorii ieseni nu au fost de acord cu propunerea de arestare emisa de DIICOT pe numele lui Claudiu Morosan.

„Claudiu Morosan, fratele lui Catalin Morosanu, care este si consilier judetean iesean din partea PNL, a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat intr-un dosar de crima organizata. Claudiu Morosan ar fi fost implicat intr-o retea de evaziune si spalare de bani care ar fi adus un prejudiciu de trei milioane de euro statului roman“, scria, acum ceva timp, Ziarul de Iasi.

Autor