Ce spune Cristian Tudor Popescu, despre prefectul Capitalei: ”Prostia lui infoiata…”

Cristian Tudor Popescu il critica dur pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, dupa ce acesta a spus ca nu stie numarul de imbolnaviri in … Bucuresti.

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu:

”Prefect – dobitocul perfect

Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui infoiata, de partid si de stat, omoara oameni. Mi-e scarba sa va demonstrez asta. Uitati-va la declaratiile lui, daca nu le-ati auzit in direct. La ora cand scriu, asa-numitul prefect nu a reusit sa afle numarul de infectati de azi din Bucuresti, transmis oficial de la ora 13 – spune ca era „la cumparaturi” cand s-a comunicat. Guvernul il mentine inca in functie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie” – a scris gazetarul pe reteaua de socializare.

Publicitate

https://www.facebook.com/CTPopescu/posts/3185078034937945

Ludovic Orban a declarat ca va fi facuta o evaluare in privinta prefectului si ca va fi, ulterior, comunicata decizia.

”Nu am urmarit declaratiile domnului prefect, dar noi facem o evaluare. Cand vom avea o decizie de comunicat, o vom comunica. Imediat dupa ce se va intruni CMBSU si va stabili ora la care va intra in vigoare. Prefectul trebuie informat asupra tuturor activitatilor, institutiilor implicate. V-am spus ca facem o evaluare perioada a prefectilor. Cand vom lua o decizie, o vom face publica”, a spus Orban intr-o conferinta de presa.

Autor