Directorul ANM, confirmata cu coronavirus. Florinela Georgescu este internata la Institutul “Matei Bals”. Care este starea de sanatate acum

Florinela Georgescu, directorul stiintific al Administratiei Nationale, de Meteorologie, a fost depistata pozitiv cu coronavirus, la fel ca si sotul ei. Cei doi sunt internati la “Matei Bals”.

Elena Mateescu, directorul general al ANM, a dezvaluit ca Florinela Georgescu (55 de ani) este pozitiva, insa a afirmat ca nicio alta persoana din cadrul institutiei nu este suspecta.

“Colega mea nu a mai venit la serviciu de doua saptamani, de cand a intrat in concediu de odihna. Pe 21 aprilie a sunat si ne-a spus ca trebuie sa intre in concediu medical deoarece ea si sotul sau sunt spitalizati pentru infectie cu noul coronavirus”, a declarat Elena Mateescu potrivit romaniatv.net

Publicitate

Administratia Nationala de Meteorologie a demarat o ancheta epidemiologica dupa cazul infectarii directorului Florinela Georgescu.

Publicitate

“Din momentul in care ne-a anuntat ca este pacient COVID am luat legatura cu Directia de Sanatate Publica Bucuresti, s-a facut ancheta epidemiologica, s-a facut dezinfectie. Nimeni nu este suspect, nimeni nu este la izolare, nimeni nu este bolnav. Singurul caz este cel al Florinelei Georgescu. In momentul in care a fost testata pozitiv, colega noastra avea deja o saptamana de cand nu mai venise la munca. Este bine, stabila”, a mai spus Elena Mateescu.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.