Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, revoltat dupa inmormantarea sotiei: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. A zis ca nu are de unde sa ne dea”

Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, a declarat ca Gigi Becali nu l-a ajutat cu inmormantarea si nici cu locuinta pe care si-o doreste atat de mult.

De asemenea, sotul regretatei artiste este dezamagit si de jurnalista Mara Banica, despre care spune ca ultimele sale interventii publice nu i-au fost pe plac.

Publicitate

„Becali nu ne-a ajutat cu nimic”

„Am crezut ca Mara este aproape de noi. Pe Mara Banica o credeam altfel. A facut-o fiarta. A zis ca a murit sotia mea de Covid, ca nu stiu ce”, a declarat Aurel Padureanu, potrivit Fanatik.ro

Publicitate

Cat despre ajutorul pe care l-ar fi solicitat lui Gigi Becali, vaduvul a spus ca nu a primit vreun raspuns pozitiv cu privire la inmormantare si nici cu privire la a avea un acoperis deasupra capului.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu inmormantarea. Cand i-am zis de casa, a zis ca nu are de unde sa ne dea, ne-a trimis la caminele de nefamilsti”, a mai spus  Padureanu.

Citeste si articolul :   Alex Bodi, reactie dura dupa ce Bianca a postat fotografia cu ea vanata

Cornelia Catanga s-a stins din viata pe 26 martie din cauza bolii Covid-19. Artista nu se simtea bine in ultimele zile si spunea ca este racita cobza, refuzand sa plece la spital, asa cum au sfatuit-o apropiatii, inclusiv nasa ei, Maria Dragomiroiu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.