Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, revoltat dupa inmormantarea sotiei: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. A zis ca nu are de unde sa ne dea”

Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, a declarat ca Gigi Becali nu l-a ajutat cu inmormantarea si nici cu locuinta pe care si-o doreste atat de mult.

De asemenea, sotul regretatei artiste este dezamagit si de jurnalista Mara Banica, despre care spune ca ultimele sale interventii publice nu i-au fost pe plac.

„Becali nu ne-a ajutat cu nimic”

„Am crezut ca Mara este aproape de noi. Pe Mara Banica o credeam altfel. A facut-o fiarta. A zis ca a murit sotia mea de Covid, ca nu stiu ce”, a declarat Aurel Padureanu, potrivit Fanatik.ro

Cat despre ajutorul pe care l-ar fi solicitat lui Gigi Becali, vaduvul a spus ca nu a primit vreun raspuns pozitiv cu privire la inmormantare si nici cu privire la a avea un acoperis deasupra capului.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu inmormantarea. Cand i-am zis de casa, a zis ca nu are de unde sa ne dea, ne-a trimis la caminele de nefamilsti”, a mai spus  Padureanu.

Citeste si articolul :   Marcel Pavel, prima declaratie dupa ce a fost depistat cu noul virus: "Am trecut prin momente cumplite"

Cornelia Catanga s-a stins din viata pe 26 martie din cauza bolii Covid-19. Artista nu se simtea bine in ultimele zile si spunea ca este racita cobza, refuzand sa plece la spital, asa cum au sfatuit-o apropiatii, inclusiv nasa ei, Maria Dragomiroiu.

Autor